Zien: eerste trailer van 'Achter De Attractie'

Dieter Blarinckx-14 juli 2021 om 11:30

Vorige maand brachten we jullie het nieuws dat Disney binnenkort met een serie komt die ons een behind-the-scenes geeft van de meest geliefde en populaire attractie in de Disneyparken. 'Achter De Attractie', laat je meer ontdekken over je favoriete attracties uit de parken van over heel de wereld.

De serie werd gemaakt door Dwayne Johnson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss, en zal vanaf 21 juli te streamen zijn via Disney+

Check hieronder de eerste volledige trailer:

Netflix komt met docu over de gevaren van Tinder

Karen Luiken-11 januari 2022 om 16:42

Eén simpele swipe op Tinder kan je complete leven omgooien. Op een goede manier – bijvoorbeeld als je de liefde van je leven ontmoet – maar ook op een slechte. In de gloednieuwe Netflix-documentaire ‘The Tinder Swindler’ wordt de keerzijde van de datingapp op een schokkende manier uitgelicht.

In de docu wordt het verhaal verteld van Cecilie, een vrouw die haar oren (en ogen) niet kan geloven als ze op Tinder matcht met een knappe biljonair. Hoewel hij in eerste instantie de man van haar dromen lijkt te zijn, verandert het sprookje al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Maar het is al te laat. Hij heeft alles van haar afgenomen.

Cecilie laat het er niet bij zitten en gaat op zoek naar andere slachtoffers van deze mysterieuze man. Ze wil er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de ‘Twinder Swindler’ eindelijk zijn verdiende match krijgt.

De docu komt van de hand van de makers van ‘Don’t F*ck With Cats’. De trailer check je hieronder. Het complete eindresultaat is vanaf 2 februari beschikbaar op Netflix.

Alle Star Wars-projecten waar fans naar mogen uitkijken in 2022

Nico De Greef-11 januari 2022 om 12:08

Het Star Wars-universum staat een grote uitbreiding te wachten. In 2019 lanceerden Disney en Lucasfilm The Mandalorian, de eerste live action Star Wars-serie voor het kleine scherm dat als start diende voor een reeks Star Wars-projecten die zich - gelijkend op het Marvel Cinematic Universum - allemaal afspelen binnen eenzelfde universum. Na twee seizoenen van The Mandalorian, is Disney nu eindelijk klaar om in 2022 het 'Mando-verse' flink uit te breiden. Dit zijn alle Star Wars-projecten waar fans naar mogen uitkijken in 2022.

1. The Book of Boba Fett

Sinds de terugkeer van Boba Fett in het tweede seizoen van The Mandalorian, kon een serie over de legendarische premiejager natuurlijk niet uitblijven. The Book of Boba Fett gaat verder op de gebeurtenissen uit The Mandalorian, maar duikt ook in het mysterieuze verleden van de bekende premiejager. Aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Boba (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen) het paleis van de voormalige gangster Jabba the Hutt binnendrongen en overnamen. In The Book of Boba Fett krijgen we te zien wat er allemaal komt kijken bij het proberen leiden van een van de gevaarlijkste misdaadsyndicaten uit het Star Wars-universum. The Book of Boba Fett ging op 29 december 2021 in première op Disney+. De seizoenfinale staat gepland voor 9 februari.

2. Obi-Wan Kenobi serie

De serie waar alle Star Wars-fans ongetwijfeld het meeste naar uitkijken. De reeks speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit de film Episode III: Revenge of the Sith af, en ziet de langverwachte terugkeer van Star Wars-acteurs Ewan McGregor (Obi-Wan) en Hayden Christensen (Anakin/Darth Vader). In de serie volgen we Jedi-meester Obi-Wan tijdens zijn ballingschap op de zandplaneet Tatooine waar hij vanop afstand waakt over de jonge Luke Skywalker. Maar wie denkt dat Ben al die tijd heeft stilgezeten, heeft het mooi mis. De serie verkent alle gevaren en uitdagingen die Obi-Wan heeft moeten verduren tijdens deze periode, inclusief een onvermijdelijke en epische confrontatie met Darth Vader.

De serie moet te zien zijn in het voorjaar van 2022.

3. Andor

Later in het jaar komt Lucasfilm met de serie Andor aanzetten waar voornamelijk fans van de Star Wars-film Rogue One blij van zullen worden. Zoals de naam al doet vermoeden, draait de reeks om de avonturen van de rebellenspion Cassian Andor (opnieuw gespeeld door Diego Luna). Hoewel Andor op het einde van de film stierf, zal de reeks zich vijf jaar vóór de film afspelen tijdens de beginjaren van de Rebel Alliance. Waar het verhaal van de prequelserie precies om zal draaien is echter nog gissen. Eén van de mogelijke verhaallijnen is dat fans te zien zullen krijgen hoe Andor in het bezit kwam van de eigenzinnige en humoristische security droid K-2SO. De acteur die de stem van de robot in de film insprak, zou namelijk terug te horen zijn in de 12-delige reeks. Verder zou ook actrice Genevieve O'Reilly terugkeren in de rol van rebellenleidster Mon Mothma.

4. The Bad Batch: seizoen 2

Vorig jaar konden Star Wars-fans kennismaken met de Bad Batch, een groepje elite kloonsoldaten met unieke en uitzonderlijke eigenschappen (voor het eerst geïntroduceerd in seizoen 7 van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars), die proberen te overleven in de nasleep van de Clone Wars. De animatiereeks vertelt verhalen die nog nooit eerder werden verteld, zoals de val van Kamino en de eerste - en overigens enige - vrouwelijke kloon Omega, vanuit het unieke perspectief van de clones. Het tweede seizoen moet in ergens in de loop van 2022 te zien zijn op Disney+.

Ontdek meer