Zien: eerste trailer van 'Achter De Attractie'

Dieter Blarinckx-14 juli 2021 om 11:30

Vorige maand brachten we jullie het nieuws dat Disney binnenkort met een serie komt die ons een behind-the-scenes geeft van de meest geliefde en populaire attractie in de Disneyparken. 'Achter De Attractie', laat je meer ontdekken over je favoriete attracties uit de parken van over heel de wereld.

De serie werd gemaakt door Dwayne Johnson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss, en zal vanaf 21 juli te streamen zijn via Disney+

Check hieronder de eerste volledige trailer:

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Ontdek meer