'The 100'-acteurs komen naar Comic Con Brussels!

Nico De Greef-19 oktober 2022 om 14:20

Twee hoofdrolspelers uit de serie 'The 100' komen naar ons land. Op 29 en 30 oktober strijken Tasya Teles en Lindsay Morgan neer in Brussel om fans te ontmoeten tijdens de jaarlijkse fanconventie Comic Con Brussels!

Raven en Echo. Het zijn slechts een van de vele badass heroïnes die een hoofdrol vertolken in de super spannende serie 'The 100'. En jij kan ze straks in levende lijve ontmoeten!

Lang zal je daar zelfs helemaal niet op moeten wachten: beide actrices zullen later deze maand, in het weekend van 29 en 30 oktober, te gast zijn op Comic Con Brussels. Op de beurs, die overigens helemaal in het teken staat van films, series, anime, games en cosplay, zullen de dames op beide dagen beschikbaar zijn om handtekeningen uit te delen én op de foto te gaan met fans. Met andere woorden: dit is een kans die je als superfan van 'The 100' niet mag missen!

Comic Con Brussels vindt al over iets meer dan een week plaats. Voor meer info en tickets kun je terecht op de officiële website van het evenement. En wie weet, zien we jou daar!

Brusselse Plein Publiek wordt kunstgalerij van Belgische doodles

Nezir Yikik-23 maart 2023 om 08:00

Op dinsdag 28 maart wordt het Brusselse Plein Publiek volledig omgetoverd tot een ware kunstgalerij, voor de Belgische finale van het Red Bull Doodle Art. De wereldwijde tekenwedstrijd die creatievelingen uitdaagt om hun wilde fantasieën op papier te zetten!

Meer dan 850 doedelaars stuurden hun creaties in voor de Belgische editie, waarvan een selectie werd gemaakt van de 25 beste doodle-kunstenaars. Zij mogen hun creaties tentoonstellen in de galerij.

Slechts één van hen gaat op 28 maart naar huis met een ticket voor de wereldfinale in Amsterdam. Maar ook de bezoekers vallen in de prijzen! Een een-op-een workshop om je eigen sneakers te customizen met Tazz Customs, een 50cc-brommer van Mash waarop je zelf kan doodlen, een unieke koptelefoon van Logitec (ontworpen Carl Cash, een van de juryleden) en zoveel meer.

Wil je erbij zijn? Registreer je nu GRATIS voor een exclusieve uitnodiging via deze link!

Onze eigen TAGMAG Insider Clémentine Caron, kreeg al een voorproefje om haar eigen sneakers volledig te customizen. Benieuwd wat ze ervan bakte? Check de video hieronder!

Kinepolis organiseert volledige marathon van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-21 maart 2023 om 14:06

Potterheads, noteer alvast 29 april in jullie agenda want dan kan je in de bioscopen van Kinepolis terecht voor een weekend vol magie. De Belgische bioscoopketen organiseert immers een volledige marathon van de acht films.

Fans kunnen zich vanaf zaterdag 29 april onderdompelen in de magie met dit 24-uur-durend spektakel dat je van 'De Steen der Wijzen' tot aan 'De Relieken van de Dood 2' meeneemt in de Wizarding World. En aangezien zelfs de machtigste der leerling-tovenaars af en toe op krachten moet komen, voorziet Kinepolis tijdens deze marathon voldoende pauzes met snacks & drinks. Als aandenken neem je een magische goodiebag mee naar huis, vol met coole souvenirs!

Voor een normaal ticket betaal je zo'n 59,99 euro. Heb je een Kinepolis Student Card, dan betaal je 52 euro. Starten doe je dus op zaterdag 29 april om 10u, voorziene einde op zondag 30 april om 10u10.

De marathon komt er naar aanleiding van een poll die Kinepolis eind vorig jaar lanceerde. Daarin polste de bioscoopketen naar welke marathons hun fans zouden komen. De films van 'Harry Potter' staken er natuurlijk met kop en schouders bovenuit!

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer