'The 100'-acteurs komen naar Comic Con Brussels!

Nico De Greef-19 oktober 2022 om 14:20

Twee hoofdrolspelers uit de serie 'The 100' komen naar ons land. Op 29 en 30 oktober strijken Tasya Teles en Lindsay Morgan neer in Brussel om fans te ontmoeten tijdens de jaarlijkse fanconventie Comic Con Brussels!

Raven en Echo. Het zijn slechts een van de vele badass heroïnes die een hoofdrol vertolken in de super spannende serie 'The 100'. En jij kan ze straks in levende lijve ontmoeten!

Lang zal je daar zelfs helemaal niet op moeten wachten: beide actrices zullen later deze maand, in het weekend van 29 en 30 oktober, te gast zijn op Comic Con Brussels. Op de beurs, die overigens helemaal in het teken staat van films, series, anime, games en cosplay, zullen de dames op beide dagen beschikbaar zijn om handtekeningen uit te delen én op de foto te gaan met fans. Met andere woorden: dit is een kans die je als superfan van 'The 100' niet mag missen!

Comic Con Brussels vindt al over iets meer dan een week plaats. Voor meer info en tickets kun je terecht op de officiële website van het evenement. En wie weet, zien we jou daar!

Lik een figuur op de buik en raden maar!

Simon Smetryns-23 november 2022 om 15:32

Martijn trok naar TAGMAG x United in Deinze en speelde 'lik een figuur op iemand zijn buik en raad wat het is'.

Zien we jou op 23/12/22 terug in Deinze voor Project X?

Koop nu je tickets voor de finale van Eurosong in Paleis 12

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 13:40

Kijk jij ook al zo uit naar het komende Eurovisiesongfestival in 2023? Wel, dan hebben we leuk nieuws want vanaf nu kan je tickets kopen voor de finale van Eurosong 2023, de Belgische voorronde, in Paleis 12!

Op zaterdag 14 januari zal er live in Paleis 12 op de Heizel in Brussel beslist worden wie ons land mag gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. En daar kan jij dus bijzijn!

Een ticket kost zo’n 18 euro en je kan via de website dan kiezen voor een staan- of zitplaats.

Artiesten Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings gooien die avond alles in de strijd om voor ons land naar Liverpool te gaan.

Hier kan je meer info & tickets vinden.

Ontdek meer