Harrison Ford heeft rol beet in nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-19 oktober 2022 om 11:59

Groot nieuws uit Hollywood, want de legendarische acteur Harrison Ford heeft een rol beet in 'Captain America 4', het gloednieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. Dat werd zopas bevestigd door Marvel.

Harrison Ford is ondertussen al 80, maar denkt nog niet aan stoppen. Zo zal hij volgend jaar nog te zien zijn in de nieuwste 'Indiana Jones'-film, maar zal hij ook het Marvel Cinematic Universe vervoegen.

Marvel maakte immers eerder deze week bekend dat Harrison Ford een rol beet heeft in de gloednieuwe film 'Captain America 4'.

Meer details over de rol of het verhaal van de film, zijn er op dit moment helaas nog niet.

Wel is er al geweten dat de nieuwe 'Captain America'-film in 2024 pas verwacht wordt in de bioscoop.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer