Harrison Ford heeft rol beet in nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-19 oktober 2022 om 11:59

Groot nieuws uit Hollywood, want de legendarische acteur Harrison Ford heeft een rol beet in 'Captain America 4', het gloednieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. Dat werd zopas bevestigd door Marvel.

Harrison Ford is ondertussen al 80, maar denkt nog niet aan stoppen. Zo zal hij volgend jaar nog te zien zijn in de nieuwste 'Indiana Jones'-film, maar zal hij ook het Marvel Cinematic Universe vervoegen.

Marvel maakte immers eerder deze week bekend dat Harrison Ford een rol beet heeft in de gloednieuwe film 'Captain America 4'.

Meer details over de rol of het verhaal van de film, zijn er op dit moment helaas nog niet.

Wel is er al geweten dat de nieuwe 'Captain America'-film in 2024 pas verwacht wordt in de bioscoop.

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Live-action verfilming 'Lilo & Stitch' krijgt releasedatum van Disney

Nico De Greef-12 oktober 2024 om 18:19

Disney heeft de releasedatum aangekondigd van de live-action verfilming van Lilo & Stitch. De film zal op 23 mei 2025 in de bioscopen verschijnen.

Eerder dit jaar kondigde Disney al aan op het fan event D23 dat de live-action remake van de geliefde animatieklassieker uit 2002 in de zomer van 2025 uit zou komen. Nu heeft Disney ook de precieze datum vastgelegd: de film zal op 23 mei 2025 in de bioscopen verschijnen. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt via een post op sociale media.

Ondanks dat nu bekend is wanneer de film te zien zal zijn, is het nog steeds wachten op de eerste officiële beelden. Disney heeft in haar promotiecampagne van de film tot nu toe enkel een CGI-versie van de blauwe alien Stitch getoond. Hoe de overige filmpersonages naar het grote scherm worden vertaald, blijft voorlopig dus nog even een mysterie. De opnames voor de film werden eerder dit jaar in maart reeds afgerond.

Ontdek meer