Celine Van Ouytsel terug single and ready to mingle!

Dieter Blarinckx-19 oktober 2022 om 11:55

Ex-Miss België Celine van Ouytsel is terug single. Ze zette immers een punt achter haar relatie met Andreas Bonne nadat boven water kwam dat hij haar al meermaals bedrogen had. Dat maakte Celine zelf bekend aan de Vlaamse pers.

De twee waren een dik jaar samen, maar de laatste tijd kwamen er meer roddels boven water over het bedrog van Andreas:

“Het is waar dat we niet langer een koppel vormen. Ook de reden waarom dat zo is, klopt. Ik vind het vreselijk dat ik zijn bedrog niet eerder gezien heb. Toen ik zei dat Andreas de man van mijn leven was, meende ik dat. Maar hij had duidelijk een andere agenda. Het is pijnlijk om vast te stellen dat je relatie gebaseerd is op een leugen. Toen ik zelf alles hoorde, kon ik onze relatie niet meer verderzetten. Ik heb mijn spullen gepakt, en ben vertrokken. Deze schijnvertoning verderzetten: no way,” vertelde ze openhartig aan Het Nieuwsblad.

Ander en beter Celine!

Sabrina Carpenter krijgt eigen kerstspecial op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 16:22

Ho ho ho! That's that me, mistletoe! Zet 6 december in je agenda, want Netflix komt met een gloednieuwe kerstspecial: 'A Nonsense Christmas met Sabrina Carpenter.'

De streaminggigant kondigde de special aan met de woorden: "This is really gonna jingle your bells"

Wat kun je verwachten? Popster Sabrina Carpenter zingt nummers van haar kerst-EP 'Fruitcake' en brengt enkele andere kerstklassiekers met een eigen twist. De show zit boordevol muzikale gasten, grappige cameo's en verrassende duetten. Of de Kerstman ook van de partij is, is nog een geheim, maar één ding is zeker: Sabrina is de shining star.

“De feestdagen zijn altijd speciaal voor mij. Ik kan niet wachten om mijn eigen draai te geven aan een kerstspecial, met muziek en comedy die helemaal mijn stijl zijn", aldus de popster.

Dit is waarom Lady Gaga nooit ontkende een man te zijn

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 11:40

Al jaren doen de geruchten de ronde dat Lady Gaga eigenlijk een man zou zijn, maar de zangeres schonk er nooit aandacht aan. Waarom? Ze wilde niet dat haar fans zouden denken dat trans zijn iets is om je voor te schamen. Dat vertelde ze onlangs in de Netflix-serie 'What's Next? The Future With Bill Gates.'

In 2011 sloot ze het onderwerp meteen af tijdens een CNN-interview: “Waarom zou ik mijn tijd verspillen aan een persbericht over of ik wel of geen penis heb? Mijn fans geven er niks om, en ik ook niet.”

"Toen ik begin twintig was, ging er een gerucht dat ik een man was," vertelt Gaga aan Bill Gates, in de tweede aflevering van zijn Netflix-show. "Ik reisde de wereld rond voor tours en promoties, en bijna elk interview vroegen ze: ‘Er zijn geruchten dat je een man bent. Wat heb je daarop te zeggen?’” Ze vat het samen: “Ik ben gewend dat er leugens over mij verspreid worden sinds ik 20 was. Ik ben een performer. Ik vind het eigenlijk wel grappig.”

Gaga heeft nooit geprobeerd een einde te maken aan de speculaties: "Ik heb nooit op die vraag geantwoord, omdat ik me geen slachtoffer voelde van die leugen. Ik dacht: wat als een kind daarmee wordt geconfronteerd? Moet die zich dan schamen omdat een publieke figuur als ik dat ook zou doen?" Ze vervolgt: "Ik heb situaties meegemaakt waarin een gerucht rechtzetten niet het beste was voor anderen."

Gaga is dit najaar weer volop in de schijnwerpers, met de release van 'Joker: Folie à Deux' die eerder deze maand in première ging op het filmfestival van Venetië. Daarnaast staat ze hoog in de hitlijsten met 'Die With a Smile', samen met Bruno Mars. In oktober brengt ze de eerste single van haar zevende studioalbum uit. Het volledige album volgt in 2025.

Ontdek meer