'Disenchanted' al vanaf 18 november te streamen!

Dieter Blarinckx-19 oktober 2022 om 11:50

Goed nieuws voor de Disneyfanaten hier, want de langverwachte sequel op 'Enchanted' zal al vanaf 18 november te streamen zijn via Disney+. Dat maakte Disney zopas bekend via sociale media.

In 'Disenchanted' is het vijftien jaar geleden dat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) in het huwelijksbootje stapten. Maar Giselle lijkt moeilijk haar draai te vinden in het stadsleven. Het gezin verhuist daarom naar een buitenwijk, waar ze ook voor heel wat uitdagingen komen te staan. Giselle wil graag haar happy ending en schakelt daarom de hulp van magie in, maar of dat nu zo'n goed idee was...

De film ging normaal pas online komen te staan op 24 november, maar nu heeft Disney beslist om deze enkele dagen te vervroegen.

Check hun aankondiging hieronder en stream 'Disenchanted' dus vanaf 18 november via Disney+.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer