Tweede seizoen 'Young Royals' heeft een trailer

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:55

Verwacht weer veel drama en spanning in het tweede seizoen van ‘Young Royals’. Netflix heeft een officiële trailer uitgebracht en die belooft alvast veel goeds.

In het tweede seizoen gaat het liefdesverhaal tussen prins Wilhelm (gespeeld door Edvin Ryiding) en Simon Eriksson (gespeeld door Omar Rudberg) verder waar het gebleven was. Ze gaan een nieuw schooljaar in en krijgen te maken met de verdere gevolgen van de video die door Wilhelms neef August is uitgelekt. Het schandaal veroorzaakte een breuk tussen de twee, maar kunnen ze het verleden nu dan toch achter zich laten en samen verdergaan?

De nieuwe afleveringen van ‘Young Royals’ gaan vanaf 1 november in première bij Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Show 'Pimp My Ride' krijgt tweede leven bij Netflix

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:04

Het iconische televisieprogramma ‘Pimp My Ride’ wordt een nieuw leven ingeblazen. Netflix laat de show die van 2004 tot en met 2007 werd uitgezonden op MTV, terugkeren met een nieuw seizoen.

Er komen een aantal aanpassingen. De naam verandert van ‘Pimp My Ride’ naar ‘Resurrected Rides’ en de show zal niet langer gepresenteerd worden door Xzibit, maar door acteur en comedian Chris Redd.

Rick Hurvitz, die ‘Pimp My Ride’ mede bedacht, werkt als uitvoerend producent mee aan het programma. "We hebben de geest en kennis van het origineel overgenomen en opnieuw vormgegeven met een hilarische presentator, een gloednieuwe cast en de oogverblindende technologie en cultuur van nu", zegt hij.

‘Resurrected Rides’ is vanaf 24 juli te zien op Netflix.

Tweede seizoen 'House of the Dragon' vanaf nu te zien

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:30

Hoewel de maandag voor veel mensen niet de meest favoriete dag van de week is, zal dat vandaag anders zijn. Deze maandag is namelijk de dag waarop het langverwachte tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ online is gezet!

‘House of the Dragon’ is een spin-off van de populaire serie ‘Game of Thrones’ en speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. House Targaryen staat hierin centraal.

In het tweede seizoen gaat het verhaal verder waar het eerste gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te zien op HBO Max en Streamz.

Ontdek meer