'Bridgerton'-cast wordt uitgebreid met déze actrice

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:46

De cast van ‘Bridgerton’ krijgt er in het derde seizoen een nieuw gezicht bij. Deadline maakt bekend dat Hannah New, bekend van ‘Black Sails’, een rol in de serie gaat spelen.

De actrice kruipt in de huid van Lady Tilley Arnold. Het personage is op jonge leeftijd weduwe geworden en staat nu aan het roer van het landgoed van haar voormalige echtgenoot. Daar geniet ze met volle teugen van, evenals van alle privileges en macht die ze heeft. Ze hoeft zich nooit zorgen te maken over geld en ervaart de optimale seksuele vrijheid.

Hannah New is nu vooral bekend door het spelen van Eleanor Guthrie in vier seizoenen van ‘Black Sails’. Maar ze had ook een rol in de uit 2014 afkomstige film ‘Maleficent’, waar Angelina Jolie de hoofdrol in speelt.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer