'Bridgerton'-cast wordt uitgebreid met déze actrice

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:46

De cast van ‘Bridgerton’ krijgt er in het derde seizoen een nieuw gezicht bij. Deadline maakt bekend dat Hannah New, bekend van ‘Black Sails’, een rol in de serie gaat spelen.

De actrice kruipt in de huid van Lady Tilley Arnold. Het personage is op jonge leeftijd weduwe geworden en staat nu aan het roer van het landgoed van haar voormalige echtgenoot. Daar geniet ze met volle teugen van, evenals van alle privileges en macht die ze heeft. Ze hoeft zich nooit zorgen te maken over geld en ervaart de optimale seksuele vrijheid.

Hannah New is nu vooral bekend door het spelen van Eleanor Guthrie in vier seizoenen van ‘Black Sails’. Maar ze had ook een rol in de uit 2014 afkomstige film ‘Maleficent’, waar Angelina Jolie de hoofdrol in speelt.

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ook BTS-lid Suga krijgt eigen serie

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:45

Jin is niet het enige BTS-lid dat een eigen serie krijgt. Ook Suga is binnenkort op YouTube te zien met een nieuwe reeks.

De show van Suga gaat ‘Suchwita’ heten en betekent eigenlijk niet meer dan ‘tijd om met SUGA te drinken’. Het wordt een talkshowachtige serie waarin Suga drinkt en openhartig praat met mensen uit verschillende vakgebieden.

“Suga zal de charmes van zijn gasten onthullen met zijn spreekvaardigheid, gebaseerd op zijn kennis van muziek en een breed scala aan onderwerpen”, zegt Big Hit Music, het label van BTS.

Een paar weken geleden werd al duidelijk dat Jin iets soortgelijks gaat doen. Hij krijgt een vierdelige realityshow op YouTube waarin hij zijn best doet om de dronken waarheid van verschillende gasten te achterhalen.

Ontdek meer