'Bridgerton'-cast wordt uitgebreid met déze actrice

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:46

De cast van ‘Bridgerton’ krijgt er in het derde seizoen een nieuw gezicht bij. Deadline maakt bekend dat Hannah New, bekend van ‘Black Sails’, een rol in de serie gaat spelen.

De actrice kruipt in de huid van Lady Tilley Arnold. Het personage is op jonge leeftijd weduwe geworden en staat nu aan het roer van het landgoed van haar voormalige echtgenoot. Daar geniet ze met volle teugen van, evenals van alle privileges en macht die ze heeft. Ze hoeft zich nooit zorgen te maken over geld en ervaart de optimale seksuele vrijheid.

Hannah New is nu vooral bekend door het spelen van Eleanor Guthrie in vier seizoenen van ‘Black Sails’. Maar ze had ook een rol in de uit 2014 afkomstige film ‘Maleficent’, waar Angelina Jolie de hoofdrol in speelt.

Deelnemers gezocht voor nieuw survivalprogramma 'Alone'

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:01

Red jij het prima in je eentje? Ben je graag in de natuur? En heb je altijd al mee willen doen aan een televisieshow? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans voor jou. GoPlay is op zoek naar deelnemers voor het spiksplinternieuwe survivalprogramma ‘Alone’.

Uit een oproep wordt duidelijk dat mensen die zich op willen geven, tegen heel wat dingen bestand moeten zijn. Ze moeten de confrontatie aan durven gaan met de natuur, honger, surival, en belangrijker nog: met zichzelf.

‘Overwin jouw angsten en (her)ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven’, aldus GoPlay. ‘Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld. Echt enkel jij. Met een belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol?’

Geïnteresseerden hebben tot 1 augustus de tijd om zich via deze website aan te melden. Het is nog niet bekend wanneer de show op televisie verschijnt.

Datingshow 'Perfect Match' keert terug met tweede seizoen

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:00

‘Perfect Match’ keert binnenkort terug naar je digitale scherm. Netflix heeft met een gloednieuwe trailer bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de datingshow vanaf 7 juni te zien zal zijn.

‘Perfect Match’ wordt gehost door Nick Lachey en bevat 22 singles uit eerdere Netflix-shows als ‘Love is Blind’, ‘The Ultimatum’ en ‘Too Hot To Handle’. In koppels gaan ze uitdagingen aan om te testen bij elkaar passen.

De cast van dit seizoen bestaat uit onder anderen Brittan Byrd, Elys Hutchinson en Melinda Melrose van ‘Too Hot to Handle’. Van ‘Love is Blind’ zijn er onder meer Izzy Zapata en Trevor Sova, en van ‘Squid Game: The Challenge’ doet Bryan Constantin mee.

Het tweede seizoen is opgedeeld in drie delen. De eerste zes afleveringen zijn vanaf 7 juni te zien, een weekje later volgen er nog drie afleveringen. Op 21 juni komt Netflix met de finale.

Ontdek meer