Jackson Avery keert terug in 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:34

Een bekend gezicht maakt een comeback in ‘Grey’s Anatomy’. Niemand minder dan Jesse Williams keert in de vijfde aflevering van het negentiende seizoen terug als gastster. Ook gaat hij de boel regisseren. Dat heeft zender ABC bevestigd.

In de aflevering ‘When i Get to the Border’, die in Amerika op 3 november wordt uitgezonden, kruipt de acteur opnieuw in de huid van Dr. Jackson Avery. Dat personage heeft hij twaalf seizoenen lang gespeeld. Hij was vanaf 2009 in de serie te zien en nam in het voorjaar van 2021 afscheid, kort voor de première van het achttiende seizoen.

Tijdens een eerder interview met E! News hintte Jesse al op een terugkeer. “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier tevoorschijn zal komen”, aldus de acteur destijds.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer