Jackson Avery keert terug in 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 05:34

Een bekend gezicht maakt een comeback in ‘Grey’s Anatomy’. Niemand minder dan Jesse Williams keert in de vijfde aflevering van het negentiende seizoen terug als gastster. Ook gaat hij de boel regisseren. Dat heeft zender ABC bevestigd.

In de aflevering ‘When i Get to the Border’, die in Amerika op 3 november wordt uitgezonden, kruipt de acteur opnieuw in de huid van Dr. Jackson Avery. Dat personage heeft hij twaalf seizoenen lang gespeeld. Hij was vanaf 2009 in de serie te zien en nam in het voorjaar van 2021 afscheid, kort voor de première van het achttiende seizoen.

Tijdens een eerder interview met E! News hintte Jesse al op een terugkeer. “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Jackson op de een of andere manier tevoorschijn zal komen”, aldus de acteur destijds.

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer