Nina Derwael zet punt achter relatie

Dieter Blarinckx-18 oktober 2022 om 16:08

Droevig nieuws uit de Vlaamse sportwereld, want Nina Derwael en Siemen Voet hebben definitief een punt achter hun relatie gezet.

De twee waren al een koppel sinds 2018, maar volgens Nina “ging het niet meer”:

“Het ging niet meer. Ik zag ervan af als hij niet in België was en ik miste ook trainingen door naar daar te gaan. We konden er niet zijn voor elkaar en dat woog op mij. We zagen ons leven niet meer dezelfde richting uitgaan en dan heb ik het niet alleen over sportieve zaken”, vertelde ze aan de Vlaamse pers (HLN).

Siemen is profvoetballer bij Slovan Bratislava, waardoor ze hem door de afstand natuurlijk zéér weinig zag. En dat heeft natuurlijk parten gespeeld. De twee hebben dan ook besloten elk hun eigen weg te gaan.

Volgende week staat Derwael terug op het WK in Liverpool. Daar zal ze strijden in de discipline artistieke gymnastiek.

Succes Nina!

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

K-pop-ster Kris Wu gaat 13 jaar de cel in

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:57

De Chinees-Canadese zanger en acteur Kris Wu gaat dertien jaar de cel in. Hij werd zopas veroordeeld nadat hij schuldig bevonden werd aan verkrachting. Hij zal die straf uitzitten in een gevangenis in China, maar zal na zijn straf het land moeten verlaten.

De 32-jarige Kris Wu, die vooral bekend werd met zijn Chinees-Zuid-Koreaanse band EXO, werd in Peking veroordeeld tot elf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor verkrachting. Daarnaast kreeg hij nog eens twintig maanden cel voor “het aanzetten tot promiscuïteit”.

Hij vliegt de cel in nadat hij beschuldigd werd van verkrachting van een minderjarig meisje. Wu zelf ontkende alle feiten, maar vliegt nu dus toch de gevangenis is. In totaal werd hij schuldig bevonden aan het “verkrachten van drie slachtoffers die dronken zouden zijn geweest en zich niet konden verzetten”, klinkt het bij de rechtbank van Peking.

Ontdek meer