Volgens TikTok werkt dit het best tegen een kater

Dieter Blarinckx-18 oktober 2022 om 09:15

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen of life hacks tegen. En op TikTok gaat nu blijkbaar dé remedie tegen een kater de ronde.

Op het populaire platform doen nu video's de ronde van mensen met een kater die hun hoofd in een bak met ijswater steken. En dat blijkt dus daadwerkelijk te helpen tegen die vervelende kater!

Je steekt dus gewoon je hoofd in de bak, zolang als je het kan volhouden. En voilà, bye bye kater!

Misschien eens een kans geven dit weekend? :D

Hier alvast enkele voorbeelden:

Deze TikTok-trends kunnen je carrière verpesten

Chelsy Vanlerberghe-07 oktober 2024 om 13:12

Volgens experts doet "CareerTok" vaak meer kwaad dan goed voor je carrière. Jasmine Escalera van Zety legt in een interview met Newsweek uit dat sommige populaire TikTok-trends niet zo slim zijn als ze lijken.

De eerste trend om te vermijden: "white fonting." Hierbij verstoppen mensen trefwoorden uit de vacature in witte letters op hun cv, zodat ze beter door automatische screeningsystemen komen. Bedrijven gebruiken software om cv's te scannen op bepaalde trefwoorden, en als die ontbreken, kan je cv meteen afvallen. Slim? Nope. Recruiters kennen dit trucje en zien het als misleiding. Dat kan je geloofwaardigheid en je kansen op de job flink schaden.

Dan is er “#QuitTok,” waarbij mensen hun ontslagfilmpje posten. Levert views op, maar werkgevers zien het als een red flag. Ze vragen zich af of je bij hen ook zo dramatisch gaat vertrekken. Geen beste eerste indruk.

De derde trend: “Bare Minimum Mondays.” Het idee is dat je op maandag zo weinig mogelijk doet om de week rustig te starten. Marisa Jo Mayes, die de trend startte, zegt dat het haar helpt om burn-out te voorkomen en de rest van de week productiever te zijn. Klinkt chill, maar volgens Escalera kan het je juist een reputatie geven van iemand die ongeïnteresseerd en lui is. En dat wil je niet.

Kortom, die populaire TikTok-trends lijken leuk, maar kunnen je kansen op de arbeidsmarkt serieus verpesten.

Dokters waarschuwen voor seks-trend

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:57

Al gehoord van 'edging'? Deze populaire techniek helpt mensen om hun orgasmes intensiever te maken. Je stopt net voor het orgasme en begint dan weer opnieuw. Het klinkt misschien spannend, maar dokters waarschuwen voor de risico’s die erbij komen kijken.

Dr. Donald Grant legt in een artikel voor de Daily Mail uit dat als je te vaak orgasmes uitstelt, je lichaam eraan kan wennen en minder gevoelig wordt voor stimulatie. Dit kan je plezier echt verpesten, omdat je de opwinding die je normaal voelt, kunt verliezen. En dan heb je ook nog het risico op ‘blue balls’, wat pijn in je balzak betekent wanneer je wel opgewonden raakt, maar niet klaarkomt. Dit kan behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Daarnaast kan edging ook onnodige druk op je bekkenbodemspieren zetten, wat kan leiden tot erectieproblemen. Een andere expert, Dr. Rina Malik benadrukt in een YouTube-video dat als je constant probeert je ejaculatie onder controle te houden, die spieren gespannen kunnen raken. Dat kan uiteindelijk leiden tot erectieproblemen. En dat wil niemand, toch?

Dus, als je edging wilt uitproberen, doe het dan met mate. Combineer het met normale seks en masturbatie voor de beste ervaring.

Ontdek meer