'Château Planckaert' keert deze maand terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 15:03

Een van de meest geliefde families van België keert deze maand terug op de buis. Vanaf zondag 30 oktober start er nieuw seizoen van ‘Château Planckaert’ op zender Eén.

In het nieuwe seizoen gaat de familie Planckaert opnieuw terug naar Frankrijk. Daar krijgen ze te maken met de sluiting van de Ardense chambres d’hôtes, maar ligt er ook een nieuw toekomstplan op hen te wachten: de eerste Planckaert-glamping wordt geboren.

Op persoonlijk vlak gebeurt er ook van alles. Terwijl de familie moet dealen met het grote verlies van mémé Clara, wordt Juniors gloednieuwe liefde Pauline ondergedompeld in het gezin. En Eddy focust zich ondertussen op zijn gezondheid na een verrassende medische check-up.

'Château Planckaert' is vanaf 30 oktober elke zondag om 20.00 uur te zien op Eén en via VRT MAX.

Wie gaat er vanavond met een Jamie vandoor?

Karen Luiken-01 februari 2023 om 12:14

Het is vandaag 1 februari en weet je wat dat betekent? De Jamies worden uitgereikt! Tijdens Filmfestival Oostende worden de beste online videomakers van het moment geëerd met verschillende prijzen. Jij kan tijdens een speciaal evenement live meekijken.

De Grote Post in Oostende vormt vandaag het decor van een heuse watch party. Mensen die daar een kaartje voor kopen – kosten: dertig euro – kunnen van 13.30 uur tot 16.00 uur de Jamies Tutorials bekijken. Twee uur later wordt de rode loper uitgerold en kun je genieten van een livestream van de uitreiking van de Jamies. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

De prijzen worden dit keer uitgereikt in twaalf verschillende categorieën. Denk daarbij aan vlog, lifestyle, dans & muziek, comedy, explainer, online fictie, nimcel, business, opkomend talent, quarter life achievement en sociaalste creator. Maar er is ook een speciale Kastiop Award, vernoemd naar de overleden YouTuber Kastiop, voor gamestreaming.

Onder de genomineerden zitten onder anderen Jamie-Lee Six, Jaël Ost en Clémentine Caron. Zij maken allemaal kans in twee categorieën. Andere kanshebbers zijn Acid, Average Rob, Camille Dhont, Julie Vermeire, Pommelien Thijs, Flo Windey en Ender Scholtens.

Meer info check je hier.

Doodeng: de nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:36

Er staat een nieuwe horror op de filmagenda. Begin juni komt ‘The Boogeyman’ uit, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. In een nieuw verschenen trailer is alvast een kleine glimp te zien.

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die onlangs hun moeder zijn verloren. Van hun vader Will, een therapeut, krijgen ze niet veel steun. Een pijn die alleen nog maar erger wordt als een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt en een angstaanjagend bovennatuurlijk iets achterlaat, waarmee de familie de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

De cast bestaat uit onder anderen Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hameliton en David Dastmalchain.

Ontdek meer