Rihanna maakt songs voor nieuwe 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-18 oktober 2022 om 06:35

Goed nieuws voor de fans van de 'Black Panther'-films en zangeres Rihanna, want zij heeft zopas bekendgemaakt dat ze twee gloednieuwe songs zal maken voor de opkomende Marvelfilm 'Black Panther: Wakanda Forever'.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf november spelen in de bioscoop en is het volgende avontuur in de Marvel Cinematic Universe. Lang deden er roddels de ronde over hoe Marvel zou omgaan met de dood van Black Panther himself, Chadwick Boseman. In de trailer is te zien hoe zijn moeder, gespeeld door Angela Bassett, de rol als Queen of Wakanda overneemt.

De soundtrack van de eerste film was een gigantisch succes, met voornamelijk nummers van Kendrick Lamar. Voor de tweede film in de reeks zal Rihanna dus twee nummers schrijven.

Benieuwd!

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer