Temptation-ster Rodanya deelt schokkende zwangerschapsupdate

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 05:56

De zwangerschap van Rodanya uit ‘Temptation Island’ verloopt alles behalve soepel. In een bericht op Instagram laat de realityster weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft vanwege complicaties.

Rodanya is zwanger van een tweeling. Ze is dertig weken onderweg en heeft dus nog even te gaan, maar de kans dat ze eerder bevalt vanwege omstandigheden, is groot. “Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren... Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen”, aldus de Temptation-ster.

“Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben”, vervolgt ze. “Hopelijk mogen we zo snel mogelijk weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten.”

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Ontdek meer