Temptation-ster Rodanya deelt schokkende zwangerschapsupdate

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 05:56

De zwangerschap van Rodanya uit ‘Temptation Island’ verloopt alles behalve soepel. In een bericht op Instagram laat de realityster weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft vanwege complicaties.

Rodanya is zwanger van een tweeling. Ze is dertig weken onderweg en heeft dus nog even te gaan, maar de kans dat ze eerder bevalt vanwege omstandigheden, is groot. “Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren... Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen”, aldus de Temptation-ster.

“Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben”, vervolgt ze. “Hopelijk mogen we zo snel mogelijk weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten.”

Dochter Elon Musk haalt uit naar vader

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:38

Vivian Jenna Wilson, de dochter van Elon Musk, neemt geen blad voor de mond over haar vader. Eerder deze week sprak de Tesla-baas tijdens een livestream met een psycholoog en uitte zich negatief over Vivian’s transitie. Hij beweerde zelfs dat zijn 'zoon' dood is.

In de livestream zei Elon dat hij zich 'misleid' voelde toen hij toestemming gaf voor de transgender gerelateerde medische behandelingen van zijn toen 16-jarige dochter. "Ik heb in feite mijn zoon verloren. Ze noemen het niet voor niets deadnaming, want het betekent dat je zoon dood is", zei Elon. "Mijn zoon Xavier is vermoord door het wokevirus."

Vivian, die in 2022 officieel haar naam en geslacht liet veranderen, noemt Elons uitspraken onzin in een interview met NBC News. Ze gelooft dat haar vader dacht dat ze stil zou blijven. "Maar dat ga ik niet doen," zegt ze. "Als je schaamteloos over mij liegt voor een miljoenenpubliek, zal ik dat niet zomaar laten gebeuren."

Vivian zegt dat Elon volledig op de hoogte was van de bijwerkingen van de behandelingen, zoals puberteitsremmers en hormoontherapie. Ze voegt eraan toe dat Elon maar tien procent van de tijd in haar jeugd aanwezig was. "Hij had de helft van de voogdij, maar was er nooit. Voor mij was dat normaal, maar nu besef ik hoe raar het eigenlijk was."

Eerder reageerde Vivian al op een tweet van Elon, waarin hij beweerde dat ze 'homo en licht autistisch' was en dat ze graag zijn kleding droeg. Vivian noemde dit verzinsels en zei: "Dat is een gay stereotype. Ik koos zijn kleren niet uit en ik noemde hem zeker niet 'fabulous' toen ik vier was... want ik was vier. Hij weet niet hoe ik was als kind, omdat hij er nooit was. En de weinige keren dat hij er was, werd ik constant gepest om mijn vrouwelijkheid en anders-zijn."

Vivian is één van de zes kinderen die de biljonair heeft met zijn ex-vrouw Justine Wilson. Daarnaast heeft hij drie kinderen met zangeres Grimes en nog drie kinderen met Shivon Zilis, wat het totaal op twaalf brengt.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer