Temptation-ster Rodanya deelt schokkende zwangerschapsupdate

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 05:56

De zwangerschap van Rodanya uit ‘Temptation Island’ verloopt alles behalve soepel. In een bericht op Instagram laat de realityster weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft vanwege complicaties.

Rodanya is zwanger van een tweeling. Ze is dertig weken onderweg en heeft dus nog even te gaan, maar de kans dat ze eerder bevalt vanwege omstandigheden, is groot. “Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren... Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen”, aldus de Temptation-ster.

“Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben”, vervolgt ze. “Hopelijk mogen we zo snel mogelijk weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer