Temptation-ster Rodanya deelt schokkende zwangerschapsupdate

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 05:56

De zwangerschap van Rodanya uit ‘Temptation Island’ verloopt alles behalve soepel. In een bericht op Instagram laat de realityster weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft vanwege complicaties.

Rodanya is zwanger van een tweeling. Ze is dertig weken onderweg en heeft dus nog even te gaan, maar de kans dat ze eerder bevalt vanwege omstandigheden, is groot. “Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren... Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen”, aldus de Temptation-ster.

“Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben”, vervolgt ze. “Hopelijk mogen we zo snel mogelijk weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten.”

Daniel Radcliffe wordt papa!

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:26

Leuk en magisch nieuws voor 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe want hij en zijn vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje!

Het Britse magazine The Sun meldt dat de bekende Britse acteur Daniel Radcliffe, vooral bekend als de hoofdrolspeler in de ‘Harry Potter’-films, voor het eerst papa wordt. Hij en zijn Amerikaanse vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje samen.

Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden”, klinkt het bij een bron aan The Sun.

Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film ‘Kill Your Darlings’ uit 2013.

Proficiat allebei!

Marvel-acteur Jonathan Majors gearresteerd

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:12

Groot nieuws uit Hollywood want acteur Jonathan Majors, de nieuwe leading man van Marvel, is gearresteerd. Naar verluidt zou hij zijn vriendin geslagen hebben.

Jonathan Majors deelde met zijn huidige vriendin een taxi toen ze terugkeerden van een nachtje uitgaan in Brooklyn (New York). Zijn vriendin zag hoe Majors aan het sms’en was met een andere vrouw en confronteerde hem met de feiten. Daarop ging Majors door het lint en zou hij naar verluidt haar vol in het gezicht geslagen hebben. De politie beweert zelfs dat hij zijn handen rond haar nek sloeg. Het Amerikaanse TMZ beweert dat ze de auto onmiddellijk stopten en elk hun eigen weg gingen. Ze sliepen apart. De dag erop deed zijn vriendin aangifte bij de politie.

De vertegenwoordiger van Majors vertelde aan de pers: "Hij heeft niets verkeerds gedaan. We kijken ernaar uit om zijn naam te zuiveren en dit allemaal op te lossen."

Stay tuned voor updates!

Ontdek meer