Zien: eerste minuten van derde seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-18 oktober 2022 om 05:42

Fans hoeven nog maar een dagje wachten tot het derde seizoen van 'Love is Blind' verschijnt. Is dat al te veel voor jou? Voor degenen die écht geen geduld meer hebben, heeft Netflix nu alvast de eerste vier minuten gedeeld.

‘Love is Blind’ draait om het vinden van de liefde. Vrijgezelle mannen worden samen met vrijgezelle vrouwen in een ‘pod’ gezet. Ze kunnen urenlang met elkaar kletsen, maar zien elkaar niet. Dat gebeurt pas als één van de twee de ander ten huwelijk vraagt en er dus sprake is van een verloving.

Na het aanzoek leren de koppels elkaar beter kennen. Ze gaan samen op reis, gaan samenwonen en komen uiteindelijk samen voor het altaar te staan. Maar of ze op dat moment nog net zo enthousiast over elkaar zijn als vóór het aanzoek? Dat is nog maar de vraag...

Een paar weken geleden werden de deelnemers van het derde seizoen al voorgesteld in een video. Nu worden de eerste vier minuten gedeeld. Vanaf morgen kan de show weer gebingewatched worden.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Ontdek meer