Zien: dit is de hoofdcast van spektakelmusical ‘Red Star Line’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2022 om 17:34

Studio 100 heeft begin deze week de hoofdcast van hun spiksplinternieuwe spektakelmusical ‘Red Star Line’ voorgesteld. Nu weten we dus wie naast hoofdrolspelers Jelle Cleymans en Jonas Van Geel te zien zal zijn.

Zo zullen o.a. theaterlegendes Peter Van den Begin, Peter Van de Velde en Carry Goossens te zien zijn in de aankomende musical.

De musical vertelt het verhaal van Jan en Marie, een gelukkig koppel, maar hun boerenleven stoot op uitdagingen. Wanneer Jan de kans krijgt om naar Amerika te gaan om daar als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij gretig op het aanbod in. Zijn grote liefde Marie reist hem later achterna. Maar zal hun liefde volstaan om deze grote afstand te overleven?

De twee hoofdrollen, die van Jan en Marie dus, zullen gespeeld worden door vier bekende acteurs: zowel Jonas Van Geel als Jelle Cleymans kruipen in de huid van Jan. Lotte Stevens en Ianthe Tavernier geven om beurt gestalte aan de rol van Marie.

De rol van Walter, een Vlaamse ondernemer in New York, wordt gespeeld door Peter Van den Begin en Peter Van de Velde. Carry Goossens en Frans Van der Aa spelen de rol van Walters boekhouder Maurice. Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter.

'Red Star Line' zal vanaf 23 maart te zien zijn. Meer info & tickets kan je hier vinden.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Deze pareltjes verschijnen in december op Disney+

Karen Luiken-25 november 2022 om 07:43

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

La Última - 2 december

'La Última' volgt de ups en downs in de relatie tussen Candela en Diego, terwijl we hen volgen op een reis door liefde, vriendschap en de strijd om hun weg te vinden in de wereld. In de serie schitteren Miguel Bernardeau, één van de meest veelbelovende jonge Spaanse acteurs, als Diego, en Aitana, de muzikale sensatie van het moment en de belangrijkste popartiest in Spanje, als Candela. Dit is ook Aitana's acteerdebuut.

Het leven van een loser: vette pech - 2 december

De fratsen van de hopeloos onzekere en onhandige scholier Bart Botermans gaan door in 'Het Leven van een Loser 2: Vette Pech', met deze keer de nadruk op zijn ingewikkelde relatie met zijn oudere broer Rick. Rick, een student in het middelbaar, is lui en ongedisciplineerd en besteedt veel te veel tijd aan repeteren met zijn rockband Folle Luyer. En hoewel hij Bart graag kwelt, houdt hij diep vanbinnen uiteindelijk wel heel veel van zijn jongere broer.

National treasure: Edge of History - 14 december

Het leven van Jess Valenzuela wordt op zijn kop gezet wanneer een raadselachtige onbekende haar een aanwijzing geeft naar een eeuwenoude schat die mogelijk verband houdt met haar lang overleden vader. Jess heeft een gave voor het oplossen van puzzels, en haar vaardigheden worden op de proef gesteld wanneer zij en haar vrienden een reeks aanwijzingen volgen die verborgen zijn in Amerikaanse artefacten en monumenten. Maar kan Jess een antiekhandelaar te slim af zijn in deze race om de grootste verloren schat uit de geschiedenis te vinden en de waarheid over het verleden van haar familie te ontdekken?

American Horror Story: NYC S11 - 14 december

In 'American Horror Story: NYC' neemt het aantal mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen in de stad toe. Ondertussen doet een dokter een angstaanjagende ontdekking en wordt een lokale verslaggever het nieuws van morgen.

'Amsterdam' - 28 december

'Amsterdam' van 20th Century Studios, New Regency en de gerenommeerde filmmaker David O. Russell, is een origineel misdaadepos gebaseerd op feiten en fictie. De film vertelt het verhaal van drie goede vrienden die zich in het middelpunt bevinden van een van de meest schokkende en geheime complotten in de Amerikaanse geschiedenis. In de film schitteren Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, met Rami Malek en Robert De Niro.

En ook deze kersttitels komen naar Disney+

  • Pentatonix: Around the World for the Holidays - 2 december
  • Weekend Family Christmas Special - 9 december

Ontdek meer