Leden van BTS moeten toch naar het leger

Dieter Blarinckx-17 oktober 2022 om 16:27

Hoewel het even onzeker was af de zeven leden van BTS naar het leger moesten, is nu toch het verdict gevallen: ze moeten allemaal naar het Zuid-Koreaanse leger!

Het management van de populaire K-popband liet begin deze week weten dat de zeven leden van BTS wel degelijk moeten gaan dienen in het leger van Zuid-Korea. Eerst zou er mogelijk een vrijstelling uitgesproken worden voor de verplichte legerdienst, maar dat plan gaat dus niet door.

Alle mannen tussen de 18 en 28 jaar uit Zuid-Korea moeten minimaal 18 maanden in het leger. Voor de K-popsterren is die leeftijdsgrens verhoogd naar 30 jaar. Aangezien Jin, het oudste bandlid, 30 jaar wordt, zal zijn legerdienst dus beginnen. De rest zal al snel volgen.

Voorlopig zou BTS dan in 2025 terug samenkomen, als alle leden hun legerdienst gedaan hebben.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Panic! At The Disco gaat na 20 jaar uit elkaar

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:00

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse rockband Panic! At The Disco, want de bandleden gaan na twintig jaar uit elkaar. Dat werd zopas aangekondigd via hun sociale media.

Na meer dan negentien jaar is het binnenkort over en uit met de bekende band Panic! At The Disco. Na hun aankomende Europese tournee zullen ze er voorgoed mee stoppen. Dat trieste nieuws werd bekendgemaakt via hun instagram:

"Soms moet een reis stoppen zodat er een andere kan beginnen. Sarah en ik verwachten een kindje, en ik wil me focussen op mijn familie”, klinkt het bij frontzanger Brendon Drie.

Maar eerst hebben ze nog een hele tournee op de planning staan, met ook een Belgische halte op 28 februari in het Sportpaleis in Antwerpen!

Ontdek meer