EOTB-ster Jørney deelt emotioneel bericht

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 16:10


Jørney Hendrikx heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. De realityster deed mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, raakte in verwachting, kreeg relatieproblemen met Odim, haar moeder werd ziek en tot overmaat van ramp belandde Jørney ook nog eens in het ziekenhuis. In een openhartige post op Instagram doet ze nu een boekje open over de heftige periode.

“Ik ben super afwezig de laatste maanden op social media”, begint Jørney haar bericht. “Ik ben de laatste persoon die zich wilt laten kennen. Ik wil altijd doorgaan, positief blijven. Hoe slecht de situatie ook is. En dat heb ik maandenlang gedaan.”

Ze schrijft dat ze in een klap bekend is geworden en geen idee had hoe ze hiermee om moest gaan. Toen ze vervolgens zwanger werd, werd de rollercoaster waarin ze zat nog heftiger. “Tuurlijk heb ik een prachtige dochter die me ontzettend gelukkig maakt. Alleen hoe alles is gelopen, is wat geen enkele mama wilt.”

De realityster heeft het over mensen in België en Nederland die genieten van haar leedvermaak. “Keer op keer bleven er dingen komen. Dit heeft zo’n impact gehad op mij. Daarnaast een moeder die ongeneeslijk ziek is ook nog erbij. En dat was niet alles, want door alle sensatie lukte het me niet meer 100% te gaan voor mijn bedrijf. Al met al veel negativiteit en klap na klap. Dat kwam de laatste tijd tot uiting, de man met de hamer moest een keer komen.”

Jørney werkt momenteel hard aan zichzelf zodat ze weer haar oude ik kan worden. “En dat gaat lukken”, stelt ze. “Het gaat beter.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer