EOTB-ster Jørney deelt emotioneel bericht

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 16:10


Jørney Hendrikx heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. De realityster deed mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, raakte in verwachting, kreeg relatieproblemen met Odim, haar moeder werd ziek en tot overmaat van ramp belandde Jørney ook nog eens in het ziekenhuis. In een openhartige post op Instagram doet ze nu een boekje open over de heftige periode.

“Ik ben super afwezig de laatste maanden op social media”, begint Jørney haar bericht. “Ik ben de laatste persoon die zich wilt laten kennen. Ik wil altijd doorgaan, positief blijven. Hoe slecht de situatie ook is. En dat heb ik maandenlang gedaan.”

Ze schrijft dat ze in een klap bekend is geworden en geen idee had hoe ze hiermee om moest gaan. Toen ze vervolgens zwanger werd, werd de rollercoaster waarin ze zat nog heftiger. “Tuurlijk heb ik een prachtige dochter die me ontzettend gelukkig maakt. Alleen hoe alles is gelopen, is wat geen enkele mama wilt.”

De realityster heeft het over mensen in België en Nederland die genieten van haar leedvermaak. “Keer op keer bleven er dingen komen. Dit heeft zo’n impact gehad op mij. Daarnaast een moeder die ongeneeslijk ziek is ook nog erbij. En dat was niet alles, want door alle sensatie lukte het me niet meer 100% te gaan voor mijn bedrijf. Al met al veel negativiteit en klap na klap. Dat kwam de laatste tijd tot uiting, de man met de hamer moest een keer komen.”

Jørney werkt momenteel hard aan zichzelf zodat ze weer haar oude ik kan worden. “En dat gaat lukken”, stelt ze. “Het gaat beter.”

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

'Stranger Things'-acteur uit club gezet na agressief dronken gedrag

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:11

Noah Schnapp heeft het afgelopen weekend iets te bont gemaakt tijdens het uitgaan in New York. Page Six meldt dat de ‘Stranger Things’-acteur uit een nachtclub is gezet omdat hij zich niet netjes gedroeg.

De 19-jarige Noah was in The Palace aan het feesten toen hij een aantal gasten begon lastig te vallen. Schijnbaar werd hij boos en gedroeg hij zich agressief dronken, waarna de beveiliging hem rond 01.30 uur naar buiten begeleidde.

Een insider meldt dat Noah op dat moment niet in staat was om te staan. Rond 02.00 uur verliet de acteur het uitgaansgebied.

Ontdek meer