EOTB-ster Jørney deelt emotioneel bericht

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 16:10


Jørney Hendrikx heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. De realityster deed mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, raakte in verwachting, kreeg relatieproblemen met Odim, haar moeder werd ziek en tot overmaat van ramp belandde Jørney ook nog eens in het ziekenhuis. In een openhartige post op Instagram doet ze nu een boekje open over de heftige periode.

“Ik ben super afwezig de laatste maanden op social media”, begint Jørney haar bericht. “Ik ben de laatste persoon die zich wilt laten kennen. Ik wil altijd doorgaan, positief blijven. Hoe slecht de situatie ook is. En dat heb ik maandenlang gedaan.”

Ze schrijft dat ze in een klap bekend is geworden en geen idee had hoe ze hiermee om moest gaan. Toen ze vervolgens zwanger werd, werd de rollercoaster waarin ze zat nog heftiger. “Tuurlijk heb ik een prachtige dochter die me ontzettend gelukkig maakt. Alleen hoe alles is gelopen, is wat geen enkele mama wilt.”

De realityster heeft het over mensen in België en Nederland die genieten van haar leedvermaak. “Keer op keer bleven er dingen komen. Dit heeft zo’n impact gehad op mij. Daarnaast een moeder die ongeneeslijk ziek is ook nog erbij. En dat was niet alles, want door alle sensatie lukte het me niet meer 100% te gaan voor mijn bedrijf. Al met al veel negativiteit en klap na klap. Dat kwam de laatste tijd tot uiting, de man met de hamer moest een keer komen.”

Jørney werkt momenteel hard aan zichzelf zodat ze weer haar oude ik kan worden. “En dat gaat lukken”, stelt ze. “Het gaat beter.”

Zien: Natalia ten huwelijk gevraagd!

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:04

De Vlaamse zangeres en ’The Voice’-jurylid Natalia heeft zopas héél leuk nieuws bekendgemaakt: ze is namelijk ten huwelijk gevraagd! Dat grote nieuws deelde ze met een video op insta.

"Vandaag twee weken geleden… klaar om met jullie iets te delen… Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And i said ‘YES’!” , luidt het in de caption bij haar meest recente post op insta. In die video zien we hoe haar verloofde Frederik haar ten huwelijk vroeg in Jordanië.

"Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken… dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen! Onze 4 jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let’s just seal the deal then! ❤️💍 Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan he. 🤷🏽‍♀️🙏🏽 I love you, liefje", klinkt het verder.

Proficiat lovebirds!

'Big Brother'-ster Liese geeft update over MS

Karen Luiken-29 november 2022 om 06:10

Liese Luwel, die meedeed aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’, heeft via social media een update gegeven over haar gezondheid. Eerder dit jaar werd bij haar MS geconstateerd.

De realityster reageert op een berichtje van een fan die vroeg om een gezondheidsupdate. “Door dit berichtje besefte ik dat ik eigenlijk enkel nog maar de leuke dingen liet zien en niet de minder leuke”, aldus Liese volgens LoveReality.

“In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan. Ik vond dat best gek, maar negeerde dat symptoom maar voor mijn eigen gemoedsrust. ’s Middags wilde ik uit de stoel opstaan, maar beide benen voelden verdoofd aan waardoor ik eigenlijk niet op kon staan.”

Het gevoel in haar benen kwam terug, maar Liese voelde zich daarna wel erg moe. Ze belde een MS-verpleegkundige om de situatie uit te leggen. Vervolgens liet ze bloed prikken en kwam ze erachter dat ze een lichte blaasontsteking had.

“Blijkbaar door de combinatie van lichte blaasontsteking en de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis in duim/benen hebben gezorgd.”

Ontdek meer