Inhaler komt met show naar Brussel

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 11:56

Goed nieuws voor fans van Inhaler. De rockgroep, die dit jaar al twee jaar ons land heeft bezocht voor het geven van een show, komt in april 2023 wederom naar België. Dit keer bezoeken de leden de Ancienne Belgique in Brussel voor een optreden.

Inhaler heeft bekendgemaakt met een tweede album te komen dat ‘Cuts & Bruises’ gaat heten en in februari wordt gereleased. Ter ere van die nieuwe plaat gaan de jonge rockers weer op tournee. En daarbij wordt ons Belgenlandje natuurlijk niet overgeslagen.

Op zaterdag 22 april 2023 staat Inhaler in de Ancienne Belgique in Brussel. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 oktober om 09.00 uur.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer