Inhaler komt met show naar Brussel

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 11:56

Goed nieuws voor fans van Inhaler. De rockgroep, die dit jaar al twee jaar ons land heeft bezocht voor het geven van een show, komt in april 2023 wederom naar België. Dit keer bezoeken de leden de Ancienne Belgique in Brussel voor een optreden.

Inhaler heeft bekendgemaakt met een tweede album te komen dat ‘Cuts & Bruises’ gaat heten en in februari wordt gereleased. Ter ere van die nieuwe plaat gaan de jonge rockers weer op tournee. En daarbij wordt ons Belgenlandje natuurlijk niet overgeslagen.

Op zaterdag 22 april 2023 staat Inhaler in de Ancienne Belgique in Brussel. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 oktober om 09.00 uur.

Studentenfestival Brussel Brost keert terug naar centrum Brussel

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 15:09- Foto:

by Robin De Raedt

Op donderdag 26 september knalt Brussel Brost het nieuwe academiejaar in. Dit jaar keert het gratis festival terug naar het bruisende hart van Brussel. De Congresplaats en Reset vormen het toneel voor 6.000 studenten om de start van het nieuwe jaar te vieren.

Na twee edities in Paleis 12 keert Brussel Brost terug naar het centrum, en dat betekent meer feest en minder gedoe met vervoer. De Congresplaats biedt een groot open air podium met een prachtig uitzicht over de stad, terwijl Reset, een creatieve evenementenlocatie in een oud bankgebouw, de plek is voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

De Congresplaats wordt het grootste open air podium, met een panoramisch uitzicht over de Brusselse skyline. Op een steenworp afstand vind je Reset, een oud bankgebouw dat intussen uitgroeide tot een bekende indoor-evenementenlocatie. Daar is 'Brussels Village' te vinden: een vaste waarde van Brussel Brost, de plek voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

Op muzikaal vlak krijg je een mix van jong Brussels talent en gevestigde namen. In Reset slaan Stoemp!, de caféconcertenreeks van VI.BE, en Youth L’AB, het jongerenlab van Ancienne Belgique, de handen opnieuw in elkaar om jonge artiesten een podium te geven in het mooi bewaarde auditorium. In de clubruimte van Reset zijn de headliners het Brussels dj-collectief Frontal Soundsystem en rijzende ster EMILIJA, die deze zomer haar elektronische beats al door de boksen van onder andere Tomorrowland, Dour en Pukkelpop joeg.

De nodige portie funk wordt op de Congresplaats voorgeschoteld door Zouzibabe, bekend in de bloeiende Brusselse scene en DTM Funk, die zijn naam alle eer aandoet door de meest groovy beats te presenteren. Het einde van de avond wordt toevertrouwd aan Omdat Het Kan, een zelfverklaarde ‘shtampking’ die als geen ander weet hoe je studenten doet losgaan.

Check www.brusselbrost.be voor de volledige line-up. Je reserveert er ook je gratis ticket.

Spotify brengt 'daylist' naar België

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 14:35

Heb je ooit gewenst dat je muziek zich aanpast aan hoe jij je voelt doorheen de dag? Spotify maakt die wens werkelijkheid met de lancering van ‘daylist’ in België!

Deze nieuwe feature is een van de populairste op Spotify en zorgt ervoor dat je muziek meegaat met jouw stemming, met playlists die meerdere keren per dag worden bijgewerkt. Dankzij 'daylist' krijg je playlists die echt bij elk moment van jouw dag passen. Of je nu rustig wakker wordt, een energieke boost nodig hebt in de namiddag of juist ontspanning zoekt in de avond, ‘daylist’ past zich aan aan jouw mood. Deze functie is sinds zijn lancering in 65 markten razend populair en heeft een toename van 118% gezien in het aantal gebruikers die ‘daylist’ ook in hun land willen zien.

En nu is de feature ook beschikbaar bij ons! Zowel gratis als Premium gebruikers kunnen wereldwijd genieten van deze feature. Je vindt je ‘daylist’ eenvoudig in de Made For You Hub op je mobiel, zoek naar ‘daylist’ op Spotify, of bezoek spotify.com/daylist om je playlist te ontdekken.

En als je een specifieke playlist vindt die je geweldig vindt, kun je die makkelijk opslaan. Tik gewoon op ‘...’, kies ‘Add to playlist’ en maak je eigen afspeellijst aan. Zo heb je altijd je favoriete tracks bij de hand!

Ontdek meer