Internet staat op z'n kop door foto van Hailey en Selena

Karen Luiken-17 oktober 2022 om 06:45

Selena Gomez en Hailey Bieber hebben alle geruchten over een vermeende ruzie tussen de twee de wereld uitgeholpen. De zangeres en het model poseerden op een feestje samen voor een foto en gaan nu viral.

Er gaat al jaren een roddel rond over Selena die ruzie zou hebben met Hailey. De fittie zou zijn ontstaan nadat Selena en Justin Bieber in 2018 een punt achter hun relatie zetten, en The Biebs er niet veel later vandoor ging met Hailey. Fans waren ervan overtuigd dat Hailey verantwoordelijk was voor de breuk tussen Selena en Justin.

Hailey heeft dat gerucht altijd ontkend, en met de nieuwe foto’s van haar en Selena wordt inderdaad duidelijk dat er geen sprake is van kwaad bloed. De meiden hadden het op een feestje gezellig samen, omhelsden elkaar en glimlachten voor de camera van fotograaf Tyrell Hampton.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer