Boek 'Harry Potter'-acteur Tom Felton is gepubliceerd!

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 14:25

Potterheads, opgelet! Ben je benieuwd naar hoe het achter de schermen van de ‘Harry Potter’-films er aan toe ging? Dan is het boek van Tom Felton misschien wel iets voor jou!

Zijn boek ‘Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard’ werd afgelopen week gepubliceerd en daarin eelt hij zijn ervaringen met het spelen van de rol van Draco Malfoy in ‘Harry Potter’, het omgaan met het in de schijnwerpers staan op jonge leeftijd en het creëren van relaties met collega’s op set.

"Sprekend met grote openhartigheid en zijn kenmerkende humor, deelt Tom zijn ervaring met het opgroeien als onderdeel van de tovenaarswereld, terwijl hij ook probeert te navigeren door de Dreuzelwereld. Hij vertelt verhalen over zijn eerste dagen in het vak, zoals zijn eerste acteerklus waar hij werd vergeleken met acteur Macaulay Culkin en zijn auditie voor ‘Harry Potter’, waar hij verzweeg hoe goed hij de boeken kende waar de film op gebaseerd was (helemaal niet!)…” klinkt het in de synopsis van het boek.

‘Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard’ is nu o.a. verkrijgbaar via bol.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer