Zien: Candice en Amy genieten samen van vakantie op Rhodos

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 14:20

‘Blind Getrouwd’-deelneemster Candice heeft op insta enkele foto’s geplaatst waarop duidelijk te zien is dat ze samen met ‘K2 zoekt K3’-kandidate Amy geniet van een zonnige vakantie op het Griekse eiland Rhodos.

Loving our trip to Rhodos! ❤️ Thanks ladies voor deze fantastische dagen samen! 💋”, klinkt het in de caption bij de twee foto’s.

Zowel Candice als Amy werden door Corendon uitgenodigd voor een perstrip naar Rhodos. Maar werk of niet, als we de blije gezichtjes in de foto’s mogen geloven, hebben ze het énorm naar hun zin samen!

Enjoy daar ladies!

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer