De Warmste Week helemaal in het teken van jongeren

Dieter Blarinckx-14 juli 2021 om 11:21

De jaarlijkse solidariteitsactie van VRT, De Warmste Week, staat dit jaar helemaal in het teken van jongeren. De actie zal vanaf nu gestuurd worden voor en door de Vlaamse jeugd. Ze werken dit jaar rond één grote kernboodschap: kunnen zijn wie je bent.

Er werden intussen 3 gezichten bekendgemaakt die zich zullen inzetten voor de editie van dit jaar: Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba. Maar daar blijft het niet bij. De drie gaan namelijk op zoek naar versterking en willen uiteindelijk 21 nieuwe ambassadeurs rekruteren die Vlaanderen op sleeptouw nemen rond een thema dat de jongeren bezig houdt.

De Warmste Week zal dit jaar plaatsvinden tussen 18 en 24 december doorheen heel Vlaanderen. Meer nieuws zal ongetwijfeld later dit jaar volgen.

Beeld: Instagram Studio Brussel

RTL onderbreekt samenwerking met Ali B

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:45

RTL Nederland heeft de samenwerking met Ali B onderbroken. De rapper ligt momenteel onder vuur omdat er meerdere aangiftes tegen hem zijn binnengekomen wegens wangedrag bij ‘The Voice of Holland’.

“Er moet nu eerst volledige helderheid komen”, zegt een woordvoerder van RTL volgens RTL Nieuws. “Zolang die er nog niet is, is de samenwerking opgeschort.”

Vorige week werd al een aangifte tegen Ali B gedaan, toen vermoedelijk door een oud-deelnemer. Gisteren is daar nog een tweede aangifte bij gekomen.

Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat ‘The Voice of Holland’ voorlopig niet wordt uitgezonden omdat er berichten binnen zijn gekomen over grensoverschrijdend gedrag. Behalve Ali B – die ontkent er iets mee te maken te hebben – wordt ook bandleider Jeroen Rietbergen beschuldigd. Laatstgenoemde is opgestapt.

NikkieTutorials te zien in tweede seizoen 'Euphoria'

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:54

NikkieTutorials is door het dolle heen. De wereldberoemde YouTube-ster heeft een rol te pakken gekregen in het tweede seizoen van ‘Euphoria’. Een minirol weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken.

Via Instagram deelt de beautyvlogger het bewijs. “Stop met waar je mee bezig bent. Ik zit in het tweede seizoen van Euphoria”, roept ze. Vervolgens showt ze de betreffende scène en zien we hoe een YouTube-filmpje van Nikkie voorbij komt waarin ze zichzelf opmaakt. "Dat ben ik!"

'Euphoria' vertelt het verhaal van verschillende middelbare scholieren en hun ervaringen met seks, drugs, liefde en vriendschap. Centraal staat de 17-jarige Rue, die als gevolg van een overdosis in rehab heeft doorgebracht. De hoofdrol wordt gespeeld door Zendaya.

Ontdek meer