De Warmste Week helemaal in het teken van jongeren

Dieter Blarinckx-14 juli 2021 om 11:21

De jaarlijkse solidariteitsactie van VRT, De Warmste Week, staat dit jaar helemaal in het teken van jongeren. De actie zal vanaf nu gestuurd worden voor en door de Vlaamse jeugd. Ze werken dit jaar rond één grote kernboodschap: kunnen zijn wie je bent.

Er werden intussen 3 gezichten bekendgemaakt die zich zullen inzetten voor de editie van dit jaar: Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba. Maar daar blijft het niet bij. De drie gaan namelijk op zoek naar versterking en willen uiteindelijk 21 nieuwe ambassadeurs rekruteren die Vlaanderen op sleeptouw nemen rond een thema dat de jongeren bezig houdt.

De Warmste Week zal dit jaar plaatsvinden tussen 18 en 24 december doorheen heel Vlaanderen. Meer nieuws zal ongetwijfeld later dit jaar volgen.

Beeld: Instagram Studio Brussel

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer