De Warmste Week helemaal in het teken van jongeren

Dieter Blarinckx-14 juli 2021 om 11:21

De jaarlijkse solidariteitsactie van VRT, De Warmste Week, staat dit jaar helemaal in het teken van jongeren. De actie zal vanaf nu gestuurd worden voor en door de Vlaamse jeugd. Ze werken dit jaar rond één grote kernboodschap: kunnen zijn wie je bent.

Er werden intussen 3 gezichten bekendgemaakt die zich zullen inzetten voor de editie van dit jaar: Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba. Maar daar blijft het niet bij. De drie gaan namelijk op zoek naar versterking en willen uiteindelijk 21 nieuwe ambassadeurs rekruteren die Vlaanderen op sleeptouw nemen rond een thema dat de jongeren bezig houdt.

De Warmste Week zal dit jaar plaatsvinden tussen 18 en 24 december doorheen heel Vlaanderen. Meer nieuws zal ongetwijfeld later dit jaar volgen.

Beeld: Instagram Studio Brussel

Horror: vrouw valt uit rollercoaster en sterft

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:02

Het lijkt echt een scenario uit een horrorfilm, maar in het Duitse stadje Klotten is het realiteit: een 57-jarige vrouw viel uit een rollercoaster en stierf meteen ter plaatse.

Het ongeval gebeurde zaterdagnamiddag in het Klottipark. Het pretpark is vooral gericht op gezinnen en heeft dus ook vooral kindvriendelijke attracties. Maar op één van grootste en wildste attracties liep het grondig mis. De 57-jarige vrouw viel uit de achtbaan en overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Hoe het ongeval net is kunnen gebeuren, wordt momenteel nog onderzocht.

"Het onderzoek loopt nog”, klinkt het bij de politie. Het zou o.a. kunnen gaan om een technisch defect of zelfs nalatigheid...

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer