Maksim Stojanac komt naar Trix in Antwerpen

Dieter Blarinckx-15 oktober 2022 om 21:45

De muzikale carrière van Maksim Stojanic is aan het boomen! Na de succesvolle showcase in de AB in Brussel, staat hij binnenkort op het podium van Trix in Antwerpen. En er zijn nog tickets te koop!

We kennen Maksim natuurlijk al langer als Vince in de serie '#LikeMe', maar dat hij veel méér is dan dat, bewees de 24-jarige acteur al met zijn fantastische debuutplaat.

Die plaat was natuurlijk een schot in de roos, waar Maksim zichzelf van zijn gevoeligste kant liet zien met Nederlandstalige songs zoals “Zonder Mij”, “Vechten Voor Je”, “Jongens Huilen Toch Ook, Toch?” en “Alleen Met Mij”.

Zopas betoverde hij de AB in Brussel, maar op 3 november staat hij deze keer in Antwerpen op het podium van Trix.

Voor een normaal ticket betaal je zo'n 25 euro. Meer info & ticket kan je hier vinden.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Ontdek meer