Maksim Stojanac komt naar Trix in Antwerpen

Dieter Blarinckx-15 oktober 2022 om 21:45

De muzikale carrière van Maksim Stojanic is aan het boomen! Na de succesvolle showcase in de AB in Brussel, staat hij binnenkort op het podium van Trix in Antwerpen. En er zijn nog tickets te koop!

We kennen Maksim natuurlijk al langer als Vince in de serie '#LikeMe', maar dat hij veel méér is dan dat, bewees de 24-jarige acteur al met zijn fantastische debuutplaat.

Die plaat was natuurlijk een schot in de roos, waar Maksim zichzelf van zijn gevoeligste kant liet zien met Nederlandstalige songs zoals “Zonder Mij”, “Vechten Voor Je”, “Jongens Huilen Toch Ook, Toch?” en “Alleen Met Mij”.

Zopas betoverde hij de AB in Brussel, maar op 3 november staat hij deze keer in Antwerpen op het podium van Trix.

Voor een normaal ticket betaal je zo'n 25 euro. Meer info & ticket kan je hier vinden.

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

'Tien om te Zien' keert deze zomer terug!

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:51

Fans van het populaire en muzikale VTM-programma 'Tien om te Zien' gaan we nu wel héél erg blij maken, want VTM heeft aangekondigd dat het programma deze zomer ook weer zal terugkeren!

De iconische en welbekende tent van ‘Tien om te Zien’ zal deze zomer opgesteld worden op de Rotonde van Westende, vlakbij de zee. De opnames zullen plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 juli en maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus.

Natuurlijk is er nog niet geweten welke artiesten er net zullen optreden, maar wat we wél al met zekerheid weten is dat de hosts Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert terug van de partij zijn!

“De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met “Tien Om Te Zien” als één van de absolute hoogtepunten. Heel wat populaire artiesten van vroeger en nu samen met duizenden muziekfans op de dijk mogen verwelkomen geeft je instant kippenvel. Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest”, klinkt het bij VTM in een persbericht.

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer