Productie 'The Nun 2' begonnen!

Dieter Blarinckx-15 oktober 2022 om 21:40

Het is bijna Halloween en dat viert filmverdeler Warner Bros met een angstaanjagende update over het 'Conjuring'-filmuniversum....

De films uit de bekende en populaire horrorfranchise rond 'The Conjuring' zijn steeds een gigantisch succes. Denk maar aan de films van 'Annabelle', 'The Conjuring' en 'The Curse of La Llorona', en nu krijgt die franchise een nieuw hoofdstuk.

Via instagram werd immers bekendgemaakt dat de productie van 'The Nun 2' nu officieel gestart is met de photoshoots in Frankrijk.

'The Nun 2' is het directe vervolg op de horrorfilm uit 2018, en zal hoogstwaarschijnlijk volgende herfst te zien zijn in de bioscoop.

Check hieronder hun aankondiging:

Prinses Peach maakt haar debuut in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros Movie'

Nico De Greef-30 november 2022 om 11:09

Maak kennis met Peach, Toad, Donkey Kong en meer in de nieuwe trailer van de Super Mario Bros Movie.

Nintendo en Universal Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende animatieprent The Super Mario Bros Movie. De trailer geeft ons een eerste blik op het welbekende personage van Prinses Peach, maar ze is niet de enige die haar debuut maakt. De trailer geeft ons ook een eerste blik op Donkey Kong, een gorilla die de hoofdrol speelt in een andere bekende reeks videogames van Nintendo.

De film draait om twee Italiaanse broers, Mario en Luigi, die bekendstaan om hun loodgieterscarrière in Brooklyn, New York. Wanneer ze op een dag onverwacht terechtkomen in Mushroom Kingdom leren ze al snel dat een machtshongerige villain genaamd Bowser de wereld wil overnemen. Alleen door de handen in elkaar te slaan met alle omringende koninkrijken en diens leiders, waaronder Prinses Peach van het Mushroom Kingdom, hebben de broers een kans om de wereld te redden.

The Super Mario Bros Movie wordt geproduceerd door Illumination, de animatiestudio die eerder de Despicable Me en Minion-films maakte, in samenwerking met Universal Pictures die de film wereldwijd op de markt brengt. De film draait vanaf 22 maart in de Belgische bioscopen.

Eerste trailer voor horrorversie 'The Grinch'

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:10

Kerstfilms combineren met horror? Waarom niet, moeten de makers van ‘The Mean One’ gedacht hebben. Zij hebben de kerstklassieker ‘The Grinch’ in een horrorjasje gestoken en komen nu met een eerste trailer van de film.

‘The Mean One’ gaat over een bloeddorstig monster dat zich hult in een rood kerstmannenpak. Het figuur, gebaseerd op de Grinch uit de gelijknamige kerstfilm, heeft een hekel aan kerst en doet er alles aan om het feest te verpesten. Hij vermoordt de ouders van Cindy en keert jaren later terug om de boel opnieuw te terroriseren. Maar daar laat Cindy het niet bij zitten. Ze zet alles op alles om het monster te vinden en haar wraak te kunnen nemen.

De film is vanaf 9 december te zien.

Ontdek meer