Netflix dropt eerste beelden van nieuwe seizoen 'The Crown'

Dieter Blarinckx-15 oktober 2022 om 13:13

Vanaf 9 november start het langverwachte vijfde seizoen van 'The Crown' op Netflix. Hoewel we nog geen videobeelden gezien hebben, heeft Netflix nu zopas de eerste foto's van het nieuwe seizoen gedeeld.

"Een nieuw seizoen. Een nieuw tijdperk. Een nieuwe cast. Dit zijn de eerste beelden van seizoen 5 van The Crown", klinkt het bij de foto's.

We zien voor het eerst de volledig nieuwe cast, die de Britse Koninklijke familie in de jaren '90 portretteert. En één ding is duidelijk: de gelijkenissen zijn treffend!

Het vijfde seizoen zal vanaf 9 november te streamen zijn via Netflix.

Bekijk de eerste nieuwe beelden hieronder:

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Carl uit 'Up' krijgt eigen romantische kortfilm

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 13:47

Herinner jij je het romantische en hartbrekende verhaal van Ed en Ellie nog uit de Pixarfilm 'Up'? Dan is dit artikel iets voor jou, want weduwnaar Ed gaat binnenkort op date in een nieuwe kortfilm!

'Dug Days: Carl’s Date' zal laten zien hoe Carl zich, met de hulp van zijn trouwe viervoeter Dug, klaarmaakt voor zijn eerste date sinds het overlijden van Ellie. De kortfilm zal verschijnen op Disney+ op 10 februari.

De originele stem van Carl zal ook terugkeren voor de nieuwe kortfilm. Hij overleed in augustus 2021 op 91-jarige leeftijd, maar sprak voor zijn dood nog de stem in voor de kortfilm.

Stream 'm vanaf 10/2 via Disney+.

Ontdek meer