Deze film is zo eng dat mensen flauwvallen en braken

Dieter Blarinckx-14 oktober 2022 om 17:38

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze nieuwe horrorfilm die zó eng is dat mensen flauwvallen en moeten overgeven. We hebben het over ‘Terrifier 2’.

De nieuwe en veelbesproken horrorfilm is nu al enkele dagen uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar daar zorgt die vooral voor veel flauwvallende en brakende fans.

De film vertelt het verhaal van clown Art die terugkeert uit de dood en die op Halloween wat onrust gaat stoken in een slaperig dorpje. Maar sommige scènes zijn zó gruwelijk en gewelddadig dat sommige bezoekers moeten overgeven en soms zelfs flauwvallen.

Bij ons zal 'Terrifier 2' te zien zijn tijdens de vijftiende editie van het Razor Reel Festival in Brugge op vrijdag 28 oktober. Meer info en tickets kan je hier vinden.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer