Elon Musk dropt parfum: Burnt Hair

Dieter Blarinckx-14 oktober 2022 om 08:11

De rijkste man ter wereld en Tesla-baas Elon Musk dropt een eigen parfum. Burnt Hair, zo heet zijn nieuwe geurtje, ruikt dus naar verbrand haar. En het is een gigantisch succes!

Naar eigen zeggen heeft hij al meer dan 10.000 flesjes verkocht in de eerste uren dat het parfum gelanceerd werd. Ieder flesje kost zo’n 100 dollar.

De slogan van Burnt Hair is “The Essence of Repugnant Desire”, “de essentie van weerzinwekkend verlangen” in het Nederlands. Volgens Musk is het een zowel een geur voor mannen als vrouwen.

Check hieronder zijn aankondiging:

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Last van 'hangxiety'? Dit is de reden!

Chelsy Vanlerberghe-15 maart 2024 om 13:35

Je kent het gevoel: na een nacht stevig uitgaan, word je wakker een bonzend hoofd en een flinke dosis stress.

Dat gevoel wordt 'hangxiety' genoemd: de combo van angst en de fysieke gevolgen van alcohol drinken.

Het heeft allemaal te maken met het effect van alcohol op één bepaald stofje in ons brein: GABA. Die stof helpt bij het reguleren van slaap en stress. Het zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert waardoor stress verminderd. Alcohol heeft tijdelijk hetzelfde effect en dat zorgt ervoor dat GABA uitgeput raakt. Dus, terwijl je drinkt, voel je je ontspannen en minder geremd. Maar zodra de alcohol uit je systeem is, zit je met een tekort aan GABA, waardoor de stress en angst weer toeneemt.

Gelukkig gaat hanxiety meestal snel voorbij, maar als je vaak drinkt, kan het veel langer duren voordat je lichaam weer normaal doet. En als je echt elke dag drinkt, kan het zelfs zijn dat je lichaam al begint te panikeren voordat je een slok neemt.

Ontdek meer