Goed en slecht nieuws voor 'The Rings of Power'-fans

Dieter Blarinckx-13 oktober 2022 om 14:23

De gloednieuwe Amazon-serie ‘The Rings of Power’ is een énorm succes. Maar de streamingdienst heeft goed én slecht nieuws bekendgemaakt over de toekomst van de serie….

Het is een van de duurste series ooit en ook de productie van het eerste seizoen was een titanenwerk. Zo zijn ze zelfs meer dan twee jaar bezig geweest met het eerste seizoen, en dat zou voor seizoen twee ook wel eens zo kunnen zijn. Showrunner Patrick McKay heeft namelijk bekendgemaakt dat het tweede seizoen “nog een aantal jaar kan duren”.

De grote finale van de serie komt deze week online, maar we gaan dus wat langer moeten wachten op seizoen twee. Net zoals bij de HBO-serie 'Westworld', kan het dus goed zijn dat we meer dan twee jaar zullen moeten wachten.

Maar daarnaast liet McKay ook al weten dat ze serieuze grote plannen hebben met de serie. Zo zouden er maar liefst vijf seizoenen in het schap liggen. Maar ze willen het verhaal goed uitwerken en mensen visueel verbluffen met iedere aflevering en dat vergt natuurlijk tijd.

Naar alle verwachtingen kunnen we seizoen twee van ‘The Rings of Power’ dus pas verwachten eind 2023 of zelfs begin 2024.

Netflix-hit 'Wednesday' breekt record

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:26

De nieuwe serie ‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Deadline meldt dat abonnees in de afgelopen zeven dagen maar liefst 341 miljoen uur naar de show keken. En dat kwam nooit eerder voor bij een Engelstalige Netflix-serie.

‘Wednesday’ gaat over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we haar terwijl ze haar opkomende paranormale gave onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Het record dat ‘Wednesday’ nu te pakken heeft stond voorheen op naam van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Daar werd in de eerste week sinds de release 335 miljoen uur naar gekeken. ‘Squid Game’ staat met 571 kijkuren nog steeds bovenaan de lijst van alle (dus ook niet-Engelstalige) Netflix-titels.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer