Jamie Lee Curtis wil graag nieuwe 'Freaky Friday'-film

Dieter Blarinckx-12 oktober 2022 om 19:08

De 63-jarige actrice Jamie Lee Curtis heeft openlijk gesproken over een mogelijke ‘Freaky Friday’-sequel. Dat deed ze tijdens een interview bij de Amerikaanse talkshow ‘The View’.

‘Freaky Friday’ kwam uit in 2003 en was een gigantisch succes. Een vervolgfilm kwam er nooit, maar als we hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis mogen geloven, droomt ze zélf van zo’n sequel. Méér zelfs, ze zou een brief hebben gestuurd naar Disney met een voorstel voor de film. In de brief vraagt ze ook specifiek naar haar tegenspeelster Lindsay Lohan.

De film uit 2003 vertelt het verhaal van Anna (Lindsay Lohan) en haar moeder Tess (Jamie Lee Curtis) die constant ruziën. Wegens omstandigheden komen ze terecht in elkanders lichaam en samen moeten ze dit grote obstakel overkomen door elkaar onvoorwaardelijke liefde te gunnen.

In het interview met ’The View’ vertelde Curtis nu over de brief die ze schreef:

“Ik heb zelfs al een brief geschreven aan Disney, mijn vrienden bij Disney, want ik zit in hun nieuwe 'Haunted Mansion'-film. Lindsay Lohan moet ook terugkomen naar 'Freaky Friday'. Zij heeft net een nieuwe film gemaakt geloof ik, en ze is getrouwd. Alles gaat goed met haar dus bring it on! Laat mij een oma zijn, laat me de oude oma zijn die van plaats ruilt en dan kan Lindsay de sexy oma zijn die nog steeds gelukkig is met Mark Harmon op alle manieren waarop je gelukkig zou zijn met Mark Harmon.”

Nu hopen dat Disney snel actie onderneemt...

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

EOTB-ster Imke verloofd

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:55

Imke Roose leeft op een roze wolk. De voormalige deelneemster van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat trouwen. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd.

Het nieuws wordt bekend gemaakt met een zoetsappige video op Instagram. “Er is iets gebeurd”, schrijft Imke bij een beeld waarin ze haar vriend Jermaine knuffelt. Een shot later showt ze een glinsterende ring en lacht ze trots in de camera.

Imke werd bekend door haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verslond daar meerdere mannen en hield er – ook na de opnames – een wilde levensstijl op na. Ze liet flink aan zichzelf sleutelen en was regelmatig in de club te vinden. Tijdelijk dan, want inmiddels leeft Imke een rustig leventje zonder fillers en heeft ze aan één man genoeg.

Ontdek meer