Jamie Lee Curtis wil graag nieuwe 'Freaky Friday'-film

Dieter Blarinckx-12 oktober 2022 om 19:08

De 63-jarige actrice Jamie Lee Curtis heeft openlijk gesproken over een mogelijke ‘Freaky Friday’-sequel. Dat deed ze tijdens een interview bij de Amerikaanse talkshow ‘The View’.

‘Freaky Friday’ kwam uit in 2003 en was een gigantisch succes. Een vervolgfilm kwam er nooit, maar als we hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis mogen geloven, droomt ze zélf van zo’n sequel. Méér zelfs, ze zou een brief hebben gestuurd naar Disney met een voorstel voor de film. In de brief vraagt ze ook specifiek naar haar tegenspeelster Lindsay Lohan.

De film uit 2003 vertelt het verhaal van Anna (Lindsay Lohan) en haar moeder Tess (Jamie Lee Curtis) die constant ruziën. Wegens omstandigheden komen ze terecht in elkanders lichaam en samen moeten ze dit grote obstakel overkomen door elkaar onvoorwaardelijke liefde te gunnen.

In het interview met ’The View’ vertelde Curtis nu over de brief die ze schreef:

“Ik heb zelfs al een brief geschreven aan Disney, mijn vrienden bij Disney, want ik zit in hun nieuwe 'Haunted Mansion'-film. Lindsay Lohan moet ook terugkomen naar 'Freaky Friday'. Zij heeft net een nieuwe film gemaakt geloof ik, en ze is getrouwd. Alles gaat goed met haar dus bring it on! Laat mij een oma zijn, laat me de oude oma zijn die van plaats ruilt en dan kan Lindsay de sexy oma zijn die nog steeds gelukkig is met Mark Harmon op alle manieren waarop je gelukkig zou zijn met Mark Harmon.”

Nu hopen dat Disney snel actie onderneemt...

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer