Jamie Lee Curtis wil graag nieuwe 'Freaky Friday'-film

Dieter Blarinckx-12 oktober 2022 om 19:08

De 63-jarige actrice Jamie Lee Curtis heeft openlijk gesproken over een mogelijke ‘Freaky Friday’-sequel. Dat deed ze tijdens een interview bij de Amerikaanse talkshow ‘The View’.

‘Freaky Friday’ kwam uit in 2003 en was een gigantisch succes. Een vervolgfilm kwam er nooit, maar als we hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis mogen geloven, droomt ze zélf van zo’n sequel. Méér zelfs, ze zou een brief hebben gestuurd naar Disney met een voorstel voor de film. In de brief vraagt ze ook specifiek naar haar tegenspeelster Lindsay Lohan.

De film uit 2003 vertelt het verhaal van Anna (Lindsay Lohan) en haar moeder Tess (Jamie Lee Curtis) die constant ruziën. Wegens omstandigheden komen ze terecht in elkanders lichaam en samen moeten ze dit grote obstakel overkomen door elkaar onvoorwaardelijke liefde te gunnen.

In het interview met ’The View’ vertelde Curtis nu over de brief die ze schreef:

“Ik heb zelfs al een brief geschreven aan Disney, mijn vrienden bij Disney, want ik zit in hun nieuwe 'Haunted Mansion'-film. Lindsay Lohan moet ook terugkomen naar 'Freaky Friday'. Zij heeft net een nieuwe film gemaakt geloof ik, en ze is getrouwd. Alles gaat goed met haar dus bring it on! Laat mij een oma zijn, laat me de oude oma zijn die van plaats ruilt en dan kan Lindsay de sexy oma zijn die nog steeds gelukkig is met Mark Harmon op alle manieren waarop je gelukkig zou zijn met Mark Harmon.”

Nu hopen dat Disney snel actie onderneemt...

Dit is waarom Sabrina Carpenter liever niet over haar relaties praat

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 09:49

Sabrina Carpenter heeft niet echt zin om over haar relaties te praten. In een interview met W Magazine legt de 25-jarige popster uit waarom ze liever niks deelt over haar liefdesleven, behalve dan in haar muziek.

“Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn", zegt ze. “Maar luister gewoon naar mijn album en beslis zelf waar de nummers over gaan.”

In augustus bevestigde meerdere Amerikaanse media dat Carpenter een knipperlichtrelatie heeft met 'Saltburn'-ster Barry Keoghan, die ook de hoofdrol speelde in haar videoclip voor 'Please, Please, Please'. De geruchten begonnen na een etentje in LA in december 2023, twee maanden na hun eerste ontmoeting op Paris Fashion Week. In februari werden ze samen gespot op een Grammy-afterparty en kort daarna zoenend bij een hotel. In augustus gingen er geruchten dat het over was tussen de twee, maar Barry ontkrachtte dat door haar nieuwe album op zijn story te delen.

"Dating is wat het is. Als je iemand ontmoet die echt is en alles heeft, dan ga je ervoor," vertelt de popster in het interview. "Ik schrijf nummers over wat ik voel, dus ik snap wel dat mensen willen weten waar die over gaan. Dat hoort erbij."

Justin Bieber werkt aan nieuwe muziek

Karen Luiken-06 september 2024 om 07:58

Justin Bieber heeft het er maar druk mee. De zanger, die onlangs zijn eerste kindje met Hailey Bieber verwelkomde, werkt tussen het kersverse vaderschap door aan nieuwe muziek. Dat vertelt singer-songwriter Mk.gee, met wie The Biebs samenwerkt.

Justin heeft Mk.gee gevraagd voor een aantal schrijf- en opnamesessies. “Hij is op zoek”, zegt de singer-songwriter over het muzikale proces van Bieber. “Alles wat uit zijn mond komt is popmuziek. Je kunt daar heel veel leuke dingen mee doen, gewoon omdat het ergens voor staat.”

Fans zullen met smart staan te wachten op nieuwe muziek van Justin. Het is immers alweer drie jaar geleden dat hij zijn laatste album ‘Justice’ uitbracht. Hij ging daarmee ook op wereldtournee, maar moest die vroegtijdig afkappen omdat hij in juni 2022 de diagnose Ramsay-Hunt-syndroom kreeg, waardoor zijn gezicht tijdelijk gedeeltelijk verlamd raakte.

Ontdek meer