Popsensatie Lizzo geeft zich bloot in nieuwe docufilm 'Love, Lizzo'

Sofie Verbeeck-13 oktober 2022 om 09:00- Foto:

Streamz

Popsensatie Lizzo zal binnenkort te zien zijn in een nieuwe docufilm op Streamz. 'Love, Lizzo' zal gaan over het leven van de Grammy- en Emmy Award-winnende zangeres.

De docufilm 'Love, Lizzo' zal gaan over het verhaal van Lizzo's carrière van begin tot nu. Daarbij krijgen we ook een exclusieve blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven op de weg naar het sterrendom.

Lizzo zal ook naar België komen met haar 'Special' concert, maar dat is nog even wachten. Ondertussen kunnen fans zich al wel warm maken met de Netflixfilm waarin ze haar levensverhaal deelt.

'Love, Lizzo' is vanaf 25 november 2022 exclusief te zien op Streamz.

Cute: Tom Felton haalt nieuwe puppy in huis

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:56

'Harry Potter'-ster Tom Felton heeft via instagram de nieuwste telg van de Felton-familie voorgesteld: de schattige puppy Forrest.

"Het doet mij veel plezier om jullie Forrest voor te stellen. Welkom bij de familie maatje xx", klinkt het bij post op zijn insta. Op de foto zien we de kleine en superschattige puppy Forrest.

Tom had al een hond in huis, Willow, maar die krijgt er vanaf nu dus een speelkameraadje bij!

Veel succes met de nieuwe puppy Tom!

Check de post hier:

Prinses Peach maakt haar debuut in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros Movie'

Nico De Greef-30 november 2022 om 11:09

Maak kennis met Peach, Toad, Donkey Kong en meer in de nieuwe trailer van de Super Mario Bros Movie.

Nintendo en Universal Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende animatieprent The Super Mario Bros Movie. De trailer geeft ons een eerste blik op het welbekende personage van Prinses Peach, maar ze is niet de enige die haar debuut maakt. De trailer geeft ons ook een eerste blik op Donkey Kong, een gorilla die de hoofdrol speelt in een andere bekende reeks videogames van Nintendo.

The Super Mario Bros Movie draait om twee Italiaanse broers, Mario en Luigi, die bekend staan om hun loodgieterscarrière in Brooklyn, New York. Wanneer ze op een dag onverwacht in het kleurrijke Mushroom Kingdom belandden, leren ze al snel dat een machtshongerige villain genaamd Bowser de wereld wil overnemen. Alleen door de handen in elkaar te slaan met alle omringende koninkrijken en diens leiders, waaronder Prinses Peach van het Mushroom Kingdom, hebben de broers een kans om de wereld te redden.

De film wordt geproduceerd door Illumination, de animatiestudio achter de succesvolle Despicable Me en Minion-films, in samenwerking met Universal Pictures die de film wereldwijd op de markt brengt. De film draait vanaf 22 maart in de Belgische bioscopen.

1
2
3
4
5
6

Ontdek meer