Win 100 euro tegoed voor 'SLOWFWD'

Lola Obasuyi Van Acker-12 oktober 2022 om 14:30

Woody kennen we vooral van de gezellige pyjama's met glow-in-the-dark diertjes op. Maar het Belgische merk pakt nu ook uit met een volledig nieuwe collectie bestaande uit cozy sweatsuits voor en door jongeren, 'SLOWFWD'. Het is een samenwerking met de Duitse illustrator YEYE WELLER die een leuke twist geeft aan de sporty look van sweatpants en hoodies.

Onze insiders Aidan en Clémentine gaven alvast hun goedkeuring. "De perfecte outfit om naar de les te gaan of voor een gezellige avond in de zetel".

1
2
3
4
5

Wil jij ook graag deze outfits rocken? It's your lucky day! Woody geeft 5x een bon ter waarde van 100 euro weg. Doe mee aan onderstaande wedstrijd en maak misschien kans op een bon die geldig is op de volledige Woody website.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer