davybrocatus.be wordt bekroond met de titel 'Lelijkste Website van België'

Lola Obasuyi Van Acker-12 oktober 2022 om 10:05

Van 19 september tot en met 9 oktober kon iedereen websites inzenden op uglybelgianwebsites.be en gisteren werd er door een jury, die over de nodige IT en esthetische kennis beschikt, een winnaar gekroond. Er werd gekeken naar twee verschillende factoren: het design van de website en de gebruiksvriendelijkheid. En wie kwam daar uit de bus? Davy Brocatus met deze website!

"Hoe is het zo ver kunnen komen... Dat is de hamvraag hé! Ik vergelijk het een beetje met het opruimen van mijn kleerkast. Er hangen daar soms nog oude stukken in die ik al jaren niet meer heb aangedaan, en dat is net hetzelfde bij mijn website." verklaart Davy Brocatus.

Binnenkort kunnen we genieten van Davy's website in een nieuw jasje, want de winnaar ontvangt een volledige restyling van z'n website (inclusief professionele fotografie, copywriting, logo-ontwerp).

Davy Brocatus ging met de hoofdprijs naar huis, maar dit was de top vijf die in de running zat voor de hoofdprijs:

  1. Davy Brocatus
  2. Wykmans Beton
  3. Diy Paradisio
  4. Garage Quipor
  5. Brandweer Deinze

Akkoord met de winnaar? 😄

Deze 23-jarige chihuahua is de oudste hond ter wereld

Karen Luiken-26 januari 2023 om 05:08

Elk hondenras heeft zo zijn eigen levensverwachting. Grote honden leven gemiddeld zeven tot acht jaar, middelgrote honden tien tot twaalf jaar en kleine honden twaalf tot dertien jaar. Het komt niet vaak voor dat een hond ouder dan vijftien wordt. De chihuahua Spike is daar een van de weinige uitzonderingen op. Dat hondje is maar liefst 23 jaar oud en daarmee de oudste hond ter wereld. Dat meldt Guinness World Records.

Spike is geboren in 1999 en pakte het record van oudste hond ter wereld op 7 december 2022. Het beestje was toen 23 jaar en 7 dagen oud. De chihuahua woont bij zijn baasje Rita Kimball en haar gezin op een boerderij in Ohio. Zij nam hem zo’n veertien jaar geleden in huis nadat ze hem vond op een parkeerterrein van een supermarkt.

“Spike sprong meteen in de auto en ging op de stoel zitten. Alsof hij wist waar we naartoe gingen”, zegt Kim over haar eerste ontmoeting met Spike. “Het had zo moeten zijn.”

Ondanks zijn hoge leeftijd is Spike nog steeds erg actief en gaat hij veel om met de andere diertjes op de boerderij waar hij leeft. Dat zijn koeien en paarden, maar ook katten. Volgens zijn baasje kan Spike niet meer zo goed horen of zien, maar mankeert hij verder niets.

'Dode' ex-man van Carole Baskin blijkt springlevend

Karen Luiken-19 januari 2023 om 07:46

Bizar nieuws uit ‘Tiger King’-land. De man van Carole Baskin, waarvan jarenlang gezegd werd dat hij dood was, blijkt springlevend. Hij is naar verluidt levend gevonden in Costa Rica.

Het nieuws werd een dik jaar geleden blijkbaar al door Carole gedeeld tijdens een interview in de talkshow ‘This Morning’, maar gaat nu pas viraal. In de opgedoken beelden beweert de aartsrivaal van Joe Exotic dat ze contact heeft gehad met haar voormalige echtgenoot.

Don Lewis, de man waar het om draait, verdween in 1997 op 59-jarige leeftijd en werd in 2002 wettelijk doodverklaard. Als hij inderdaad in Costa Rica is gevonden en dus nog springlevend blijkt, zou hij nu 84 jaar oud zijn.

Ontdek meer