Paris Hilton getuigt over seksueel misbruik op school

Sofie Verbeeck-12 oktober 2022 om 10:15- Foto:

Instagram: Paris Hilton

In een interview met de 'New York Times' getuigt Paris Hilton over hoe ze seksueel misbruikt werd op de kostschool twintig jaar geleden.

Paris Hilton is ondertussen 41 maar recent heeft ze in een interview met de 'New York Times' getuigd over hoe ze als tiener seksueel misbruikt werd op een kostschool in Utah. In 2020 klaagde ze de school al aan voor fysiek geweld, maar nu blijkt dus ook dat ze seksueel misbruikt werd door mannelijke medewerkers.

Paris zegt dat ze toen maar 16 jaar was en vanwege slaapgebrek en zware medicatie niet goed wist wat er gebeurde. “Ik werd gedwongen om op een gewatteerde tafel te gaan liggen, mijn benen te spreiden en me te onderwerpen aan een baarmoederhalsonderzoek. Ik huilde toen ze me vasthielden en riep luidkeels: ‘Nee!’ Maar ze zeiden alleen maar: ‘Hou je mond, wees stil en stop met tegenstribbelen.'," vertelt de realityster.

Carrefour lanceert “stille uren” in supermarkten

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:26

Ben jij hoogsensitief? Of kan je gewoon niet goed tegen de felle lichten, de luide muziek, de microfoongesprekken of het volk in de supermarkt? Dan heeft Carrefour misschien wel dé oplossing voor jou: de “stille uren”.

De bekende supermarktketen Carrefour wil het winkelen aangenamer maken voor hoogsensitieve klanten. Daarom lanceren ze nu de “stille uren” tussen 14u en 16u - iedere dag van de week, met uitzondering van zaterdag. Dit initiatief is van toepassing bij alle vestigingen die Carrefour zelf beheert. Winkels die door partners beheerd worden, mogen zelf kiezen of ze meedoen met het initiatief.

Zo hoopt Carrefour een rustige(re) sfeer te scheppen voor mensen die genoeg hebben van al die prikkels zoals lawaai, drukte en dat felle licht.

"Maar liefst 100.000 mensen in België zijn hoogsensitief, wat betekent dat zij zeer gevoelig zijn voor drukte en lawaai. Het is de bedoeling dat deze mensen én personen met een autismespectrumstoornis in alle rust hun boodschappen kunnen doen", klinkt het in hun statement.

Chapeau Carrefour!

Zien: Natalia ten huwelijk gevraagd!

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:04

De Vlaamse zangeres en ’The Voice’-jurylid Natalia heeft zopas héél leuk nieuws bekendgemaakt: ze is namelijk ten huwelijk gevraagd! Dat grote nieuws deelde ze met een video op insta.

"Vandaag twee weken geleden… klaar om met jullie iets te delen… Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And i said ‘YES’!” , luidt het in de caption bij haar meest recente post op insta. In die video zien we hoe haar verloofde Frederik haar ten huwelijk vroeg in Jordanië.

"Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken… dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen! Onze 4 jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let’s just seal the deal then! ❤️💍 Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan he. 🤷🏽‍♀️🙏🏽 I love you, liefje", klinkt het verder.

Proficiat lovebirds!

Ontdek meer