Paris Hilton getuigt over seksueel misbruik op school

Sofie Verbeeck-12 oktober 2022 om 10:15- Foto:

Instagram: Paris Hilton

In een interview met de 'New York Times' getuigt Paris Hilton over hoe ze seksueel misbruikt werd op de kostschool twintig jaar geleden.

Paris Hilton is ondertussen 41 maar recent heeft ze in een interview met de 'New York Times' getuigd over hoe ze als tiener seksueel misbruikt werd op een kostschool in Utah. In 2020 klaagde ze de school al aan voor fysiek geweld, maar nu blijkt dus ook dat ze seksueel misbruikt werd door mannelijke medewerkers.

Paris zegt dat ze toen maar 16 jaar was en vanwege slaapgebrek en zware medicatie niet goed wist wat er gebeurde. “Ik werd gedwongen om op een gewatteerde tafel te gaan liggen, mijn benen te spreiden en me te onderwerpen aan een baarmoederhalsonderzoek. Ik huilde toen ze me vasthielden en riep luidkeels: ‘Nee!’ Maar ze zeiden alleen maar: ‘Hou je mond, wees stil en stop met tegenstribbelen.'," vertelt de realityster.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer