Actrice Angela Lansbury is overleden

Dieter Blarinckx-12 oktober 2022 om 06:09

Droevig nieuws uit de showbizz want de legendarische actrice Angela Lansbury is zopas overleden op 96-jarige leeftijd. Dat maakten haar kinderen gisterenavond bekend.

De Britse actrice Dame Angela Lansbury is bij ons vooral bekend door haar rol in de animatiefilm 'Beauty and the Beast'. Ze leende haar stem aan het personage Mrs. Potts en betoverde de wereld met haar originele versie van de bekende titelsong.

Daarnaast was Lansbury vooral bekend door haar rol als Jessica Fletcher in de succesvolle reeks 'Murder, She Wrote'. Twee jaar geleden was ze ook nog te zien in de Disneyfilm 'Marry Poppins Returns'.

“De kinderen van Angela Lansbury zijn bedroefd om aan te kondigen dat hun moeder vandaag, dinsdag 11 oktober 2022, vredig in haar slaap is overleden", vertelt haar familie in een verklaring.

Ze werd 96 jaar.

Rust zacht, Dame Angela Lansbury!

Megan en Dennis reageren op kersverse verloving

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:47

De geruchten zijn waar. Dennis Roos en Megan Desaever zijn inderdaad verloofd. Het kersverse koppel, dat pas vijf weken samen is, reageert in een gesprek met Play Café.

Het nieuws over de verloving domineerde gisteren verschillende media. Dat gebeurde nadat Megan een foto van haar verlovingsring op Instagram had gezet, met daarbij de tekst ‘1.000 keer ja’.

Meer details kregen fans toen nog niet, tot nu. “Zoals de meesten van jullie hebben gezien, gaat er veel rond over onze verloving”, zegt Dennis, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. “We kunnen jullie vertellen dat dit klopt. Er komt binnenkort meer boven water. We zijn met een hele hoop dingen bezig waardoor we nog niet veel kwijt kunnen over hoe het allemaal is gegaan.”

Dennis beaamt dat het snel is gegaan. Maar, zegt hij: “We zijn hartstikke gelukkig samen.”

Lief van Sieg de Doncker vervoegt cast 'Familie'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:29

De ‘Familie’-cast krijgt er vanaf aanstaande maandag een nieuw gezicht bij. Maureen Vanherberghen, de partner van Sieg De Doncker, kruipt in de huid van inspecteur Marlies Kennis.

Maureen en Sieg zijn in real life een setje, maar worden ook in de soap aan elkaar verbonden. Marlies, het personage van Maureen, gaat zich namelijk bezighouden met de verdwijning van Koen Peyskens, een personage dat gespeeld wordt door Sieg.

Marlies is voor het eerst te zien wanneer Véronique besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen en hoopt met deze klacht haar eigen hachje te kunnen redden.

“Soms nemen ze het woord 'Familie' heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, zegt Maureen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Ontdek meer