Actrice Angela Lansbury is overleden

Dieter Blarinckx-12 oktober 2022 om 06:09

Droevig nieuws uit de showbizz want de legendarische actrice Angela Lansbury is zopas overleden op 96-jarige leeftijd. Dat maakten haar kinderen gisterenavond bekend.

De Britse actrice Dame Angela Lansbury is bij ons vooral bekend door haar rol in de animatiefilm 'Beauty and the Beast'. Ze leende haar stem aan het personage Mrs. Potts en betoverde de wereld met haar originele versie van de bekende titelsong.

Daarnaast was Lansbury vooral bekend door haar rol als Jessica Fletcher in de succesvolle reeks 'Murder, She Wrote'. Twee jaar geleden was ze ook nog te zien in de Disneyfilm 'Marry Poppins Returns'.

“De kinderen van Angela Lansbury zijn bedroefd om aan te kondigen dat hun moeder vandaag, dinsdag 11 oktober 2022, vredig in haar slaap is overleden", vertelt haar familie in een verklaring.

Ze werd 96 jaar.

Rust zacht, Dame Angela Lansbury!

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer