Pure horror: horrorfilm over de Grinch in de maak

Dieter Blarinckx-11 oktober 2022 om 20:00

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast de kerstklassieker ‘The Grinch’ nog wel. Die film is voor velen een vaste waarde met Kerstmis, maar de volgende film in de franchise is eerder iets voor Halloween…

Er is namelijk een enge horrorversie in de maak over het groene monster. ‘The Mean One’, zo zal de horrorfilm heten, zal deze Kerst al te streamen zijn, maar is absoluut niet voor watjes. Hoewel een trailer nog niet online verschenen is, werd er wel al een eerste beeld gedropt (zie cover).

Volgens regisseur Steven Laporte wordt het “een waanzinnige slasher-parodie met de Grinch”.

In de aankomende horrorfilm is de Grinch een harig monster met een groene huid in een kerstmanpak, die op een berg hoog boven de stad Newville woont en de feestdagen rond kerst veracht. De jonge Cindy, wiens ouders twintig kerstdagen eerder door de Grinch zijn afgeslacht, keert terug naar de stad om antwoorden te zoeken. Hier ontdekt ze dat het monster nog steeds actief is.

Via welke manier we ‘The Mean One’ hier in Vlaanderen kunnen streamen, is helaas nog niet bekend. Dus stay tuned horrorfanaten!

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Ontdek meer