Pure horror: horrorfilm over de Grinch in de maak

Dieter Blarinckx-11 oktober 2022 om 20:00

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast de kerstklassieker ‘The Grinch’ nog wel. Die film is voor velen een vaste waarde met Kerstmis, maar de volgende film in de franchise is eerder iets voor Halloween…

Er is namelijk een enge horrorversie in de maak over het groene monster. ‘The Mean One’, zo zal de horrorfilm heten, zal deze Kerst al te streamen zijn, maar is absoluut niet voor watjes. Hoewel een trailer nog niet online verschenen is, werd er wel al een eerste beeld gedropt (zie cover).

Volgens regisseur Steven Laporte wordt het “een waanzinnige slasher-parodie met de Grinch”.

In de aankomende horrorfilm is de Grinch een harig monster met een groene huid in een kerstmanpak, die op een berg hoog boven de stad Newville woont en de feestdagen rond kerst veracht. De jonge Cindy, wiens ouders twintig kerstdagen eerder door de Grinch zijn afgeslacht, keert terug naar de stad om antwoorden te zoeken. Hier ontdekt ze dat het monster nog steeds actief is.

Via welke manier we ‘The Mean One’ hier in Vlaanderen kunnen streamen, is helaas nog niet bekend. Dus stay tuned horrorfanaten!

Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer