Pure horror: horrorfilm over de Grinch in de maak

Dieter Blarinckx-11 oktober 2022 om 20:00

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast de kerstklassieker ‘The Grinch’ nog wel. Die film is voor velen een vaste waarde met Kerstmis, maar de volgende film in de franchise is eerder iets voor Halloween…

Er is namelijk een enge horrorversie in de maak over het groene monster. ‘The Mean One’, zo zal de horrorfilm heten, zal deze Kerst al te streamen zijn, maar is absoluut niet voor watjes. Hoewel een trailer nog niet online verschenen is, werd er wel al een eerste beeld gedropt (zie cover).

Volgens regisseur Steven Laporte wordt het “een waanzinnige slasher-parodie met de Grinch”.

In de aankomende horrorfilm is de Grinch een harig monster met een groene huid in een kerstmanpak, die op een berg hoog boven de stad Newville woont en de feestdagen rond kerst veracht. De jonge Cindy, wiens ouders twintig kerstdagen eerder door de Grinch zijn afgeslacht, keert terug naar de stad om antwoorden te zoeken. Hier ontdekt ze dat het monster nog steeds actief is.

Via welke manier we ‘The Mean One’ hier in Vlaanderen kunnen streamen, is helaas nog niet bekend. Dus stay tuned horrorfanaten!

Horror: angstaanjagende trailer van 'Knock at the Cabin'

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 17:19

Het jaar 2023 wordt een zot blockbusterjaar voor de bioscopen. Met kleppers zoals 'The Little Mermaid', 'Ant-Man', 'Guardians of the Galaxy', 'Dungeons & Dragons', 'Dune Part Two',... wordt het een topjaar voor de bioscoop. En nog zo'n film voor op het lijstje van horrorfans: 'Knock at the Cabin'

Deze nieuwe horrorprent van regisseur M. Night Shyamalans, is een verfilming van het boek The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film wordt omschreven als een 'home invasion'-horrorfilm die zich afspeelt tijdens de apocalyps.

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen wat ze geloven voordat alles verloren is.

Check de trailer hieronder en ontdek 'Knock at the Cabin' vanaf 1 februari in de Belgische bioscopen.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer