Selena Gomez praat over gezondheidsproblemen in ‘My Mind & Me’

Sofie Verbeeck-11 oktober 2022 om 14:45- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Zangeres en actrice Selena Gomez zal binnenkort te zien zijn in haar nieuwe documentaire 'My Mind & Me'. Die documentaire zal gaan over de voorbije 6 jaar waarin ze een moeilijke periode van gezondheidsproblemen heeft doorstaan.

Selena Gomez heeft een periode gehad van heel wat gezondheidsproblemen omwille van een angststoornis, een depressie en een lupusdiagnose. Dat laatste is een soort auto-immuun ontstekingsziekte waarbij er in je organen afwijkingen kunnen ontstaan. Een lupusdiagnose treft vooral jonge vrouwen.

Selena Gomez zegt zelf dat ze blij is dat ze nog leeft, het belooft dus een heftige documentaire te worden. De trailer van 'My Mind & Me' is nu te zien op YouTube. De documentaire kan je vanaf 4 november bekijken op Apple TV+.

TAGMAG

Dua Lipa dropt nieuwe single: 'Illusion'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 08:17

Dansbenen klaar? Dua Lipa heeft nieuwste single op de wereld gelost. 'Illusion' is de opvolger van 'Training Season' en 'Houdini', die ons opwarmen voor haar aankomende album 'Radical Optimism'.

De muziekvideo van het nummer is opgenomen in Montjuïc in Barcelona. De popster begint het dancenummer met een vleugje kritiek op zichzelf. "Ik ben gekend als iemand die red flags negeert," zingt ze.

De zangeres beschrijft het nummer als "over weten waar je aan begint, maar er toch voor blijven. Het is het plezier van het bespelen van iemand in hun eigen spel." 'Illusion' was het eerste nummer dat ze schreef voor haar nieuwe album en past perfect bij het thema van de nieuwe plaat, die volgens Lipa draait om het vinden van geluk in situaties die voorheen onmogelijk leken mee om te gaan.

Little Mix-ster Perrie Edwards lanceert eerste solonummer

Karen Luiken-12 april 2024 om 06:54

Perrie Edwards heeft een grote mijlpaal in haar leven bereikt. De Little Mix-ster heeft haar eerste solonummer ‘Forget About Us’ uitgebracht.

Het liedje is de eerste single van Perrie’s debuutalbum dat ze later lanceert. Daarover beloofde de zangeres haar fans Mariah Carey-achtige nummers en een aantal ballads met gitaar. Meer details over de nieuwe muziek van de zangeres zijn er nog niet.

Perrie werkt sinds 2022 aan haar solocarrière nadat Little Mix besloot een pauze voor onbepaalde tijd in te lassen.

Ontdek meer