Selena Gomez praat over gezondheidsproblemen in ‘My Mind & Me’

Sofie Verbeeck-11 oktober 2022 om 14:45- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Zangeres en actrice Selena Gomez zal binnenkort te zien zijn in haar nieuwe documentaire 'My Mind & Me'. Die documentaire zal gaan over de voorbije 6 jaar waarin ze een moeilijke periode van gezondheidsproblemen heeft doorstaan.

Selena Gomez heeft een periode gehad van heel wat gezondheidsproblemen omwille van een angststoornis, een depressie en een lupusdiagnose. Dat laatste is een soort auto-immuun ontstekingsziekte waarbij er in je organen afwijkingen kunnen ontstaan. Een lupusdiagnose treft vooral jonge vrouwen.

Selena Gomez zegt zelf dat ze blij is dat ze nog leeft, het belooft dus een heftige documentaire te worden. De trailer van 'My Mind & Me' is nu te zien op YouTube. De documentaire kan je vanaf 4 november bekijken op Apple TV+.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer