Jaimie uit 'Down the Road' krijgt rol in VRT-reeks 'Chantal'

Sofie Verbeeck-11 oktober 2022 om 08:45- Foto:

Instagram: Jaimie Van Kerschaver

Jaimie Van Kerschaver, bekend van het programma 'Down the Road', zet zijn tv-carrière verder. Zondagavond was hij namelijk te zien in het VRT-programma Chantal waarin hij de rol speelt van de stalknecht.

De 31-jarige Jaimie kon eindelijk zijn acteerdroom waarmaken en dat heeft hij volgens hem te danken aan acteur Rik Verheye. Nadat Jaimie heeft meegedaan in 'De Anderhalve Meter Show' van Verheye, zei Jaimie hem dat hij ook graag zou meedoen in 'Callboys'. Rik antwoordde toen dat hij ervoor zou zorgen dat Jaimie een rol kreeg in een andere tv-programma.

En zo mocht Jaimie auditie doen voor de reeks 'Chantal', daar liet hij blijkbaar een goede indruk achter en zo was hij afgelopen zondag te zien op tv. Zijn ultieme droom is om mee te doen in #LikeMe, dus wie weet zien we hem binnenkort ook zingen en dansen!

'The Sims 4' heeft nu ook transgender-Sims

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:09

Groot nieuws uit de gamingwereld want een van de meest succesvolle en populaire franchises, 'The Sims', heeft nu ook transgender-Sims toegevoegd aan 'The Sims 4'.

Wie vanaf deze week ‘The Sims 4’ speelt, kan er dus voor kiezen om zijn/haar/hun Sim transgender te maken. Het zat er al langer aan te komen, maar eindelijk heeft de populaire franchise de nodige update doorgevoerd.

Wie voor een transgender-Sim kiest, zal merken dat de transgender-mannen dan ook littekens hebben nadat ze hun borsten lieten verwijderen. Maar dat is niet alles, want vanaf de update kan je bij de kledij nu ook borstbinders en shapewear kiezen.

De makers van de gamefranchise willen zo inclusiever zijn en er zijn voor écht iedereen. Zo voegden ze ook hoorapparaten voor slechthorenden en glucosemeters voor mensen met diabetes toe aan de update.

Well done guys!

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer