Jaimie uit 'Down the Road' krijgt rol in VRT-reeks 'Chantal'

Sofie Verbeeck-11 oktober 2022 om 08:45- Foto:

Instagram: Jaimie Van Kerschaver

Jaimie Van Kerschaver, bekend van het programma 'Down the Road', zet zijn tv-carrière verder. Zondagavond was hij namelijk te zien in het VRT-programma Chantal waarin hij de rol speelt van de stalknecht.

De 31-jarige Jaimie kon eindelijk zijn acteerdroom waarmaken en dat heeft hij volgens hem te danken aan acteur Rik Verheye. Nadat Jaimie heeft meegedaan in 'De Anderhalve Meter Show' van Verheye, zei Jaimie hem dat hij ook graag zou meedoen in 'Callboys'. Rik antwoordde toen dat hij ervoor zou zorgen dat Jaimie een rol kreeg in een andere tv-programma.

En zo mocht Jaimie auditie doen voor de reeks 'Chantal', daar liet hij blijkbaar een goede indruk achter en zo was hij afgelopen zondag te zien op tv. Zijn ultieme droom is om mee te doen in #LikeMe, dus wie weet zien we hem binnenkort ook zingen en dansen!

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

Natte week met (heel) veel regen verwacht

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:17- Foto:

Photo by Max on Unsplash

Zomer in aantocht? Nee, nog steeds niet. Het wordt deze week wederom een natte bedoeling. VRT meldt dat we de komende dagen een maandhoeveelheid aan neerslag kunnen verwachten.

Deze week kan er zo’n 70 liter water per vierkante meter vallen. Dinsdag en donderdag worden de natste dagen met felle buien en veel regen op sommige dagen, maar ook maandag en vrijdag blijft het nat. Volgens Binnenlandse Zaken is er zelfs risico op een storm of wateroverlast.

Blijft het de komende tijd zo slecht? Hopelijk niet. Hoe het er nu uitziet, maken de vele regenwolken volgende week hoogstwaarschijnlijk plaats voor meer zon en gaan de temperaturen een tikkeltje omhoog.

Ontdek meer