Jaimie uit 'Down the Road' krijgt rol in VRT-reeks 'Chantal'

Sofie Verbeeck-11 oktober 2022 om 08:45- Foto:

Instagram: Jaimie Van Kerschaver

Jaimie Van Kerschaver, bekend van het programma 'Down the Road', zet zijn tv-carrière verder. Zondagavond was hij namelijk te zien in het VRT-programma Chantal waarin hij de rol speelt van de stalknecht.

De 31-jarige Jaimie kon eindelijk zijn acteerdroom waarmaken en dat heeft hij volgens hem te danken aan acteur Rik Verheye. Nadat Jaimie heeft meegedaan in 'De Anderhalve Meter Show' van Verheye, zei Jaimie hem dat hij ook graag zou meedoen in 'Callboys'. Rik antwoordde toen dat hij ervoor zou zorgen dat Jaimie een rol kreeg in een andere tv-programma.

En zo mocht Jaimie auditie doen voor de reeks 'Chantal', daar liet hij blijkbaar een goede indruk achter en zo was hij afgelopen zondag te zien op tv. Zijn ultieme droom is om mee te doen in #LikeMe, dus wie weet zien we hem binnenkort ook zingen en dansen!

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer