Wat is de gekste reden waarom je ooit een les hebt geskipt?

Simon Smetryns-10 oktober 2022 om 13:50

Clementine trok naar de Student Take-Off in Hasselt. Wat is de gekste reden waarom je ooit een les hebt geskipt?

'Forbidden Forest Experience' stopt op 5 februari

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:35

Potterheads, opgelet! Heb je de kans nog niet gekregen om de 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' te beleven? Dan ga je nog snel moeten zijn! De organisatie heeft immers laten weten wanneer de immersieve beleving stopt.

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience! Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' vindt plaats op het domein van Kasteel Domein Groenenberg, maar zal onherroepelijk sluiten op 5 februari. Dat werd zopas bevestigd door de organisatie.

Als laatste promo kunnen Potterfans nog tickets scoren met 20% korting dankzij de code BRU2302FF5.

Lumos Nox!

Grootste loopwedstrijd ter wereld komt terug naar Brussel

Karen Luiken-28 januari 2023 om 08:42

Kun jij hard en vooral lang rennen? Ben je sportief en heb je zin in een nieuwe uitdaging? De Wings for Life World Run, de grootste loopwedstrijd ter wereld, komt terug naar Brussel!

Het evenement vond in 2014 voor het eerst plaats en is nu dus alweer toe aan de tiende editie. De wedstrijd heeft in tegenstelling tot heel veel andere loopwedstrijden geen fysieke eindmeet. Nee, bij de Wings for Life World Run word je achternagezeten door een app. Dertig minuten nadat jij je run bent begonnen, start de app op. Word je ingehaald? Dan ben je klaar met de race en heb jij je virtuele finish bereikt.

De wedstrijd start op 7 mei om 13.00 uur in het Ossegempark in Brussel en komt in een lus van 2,2 kilometer ook langs het park van Laken. De opbrengst van het evenement gaat naar de Wings for Life Foundation die onderzoek doet naar ruggenmergletsels.

Inschrijven kan via de website www.wingsforlifeworldrun.com.

Ontdek meer