Maak kans op duotickets voor FACTS Fall 2022!

Lola Obasuyi Van Acker-10 oktober 2022 om 15:30

Het is bijna zover: 22 en 23 oktober vormt Flanders Expo Gent hét decor van FACTS. Twee dagen lang komen er verschillende legendarische acteurs en wereldberoemde artiesten langs voor wervelende shows en verrassende activiteiten. Ben jij een groot fan van films, series, videogames, gezelschapsspelletjes, cosplay, superhelden of andere popcultuurfenomenen? Dan moet jij hierbij zijn. En dat kan, want TAGMAG en FACTS geven 25 duotickets weg!

Vul het onderstaande formulier in en wie weet krijg jij binnenkort een cadeautje in je mailbox. Succes!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

WIN: 20 duotickets voor horrorfilm 'Abigail'

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 15:00

Klaar om een hele avond op het puntje van je stoel te zitten en mee te griezelen met de nieuwe horrorfilm 'Abigail'? Vanaf 17 april is de angstaanjagende film te zien in de bioscoop en jij kan er als één van de eerste bij zijn, want we geven 20 duotickets weg.

Het verhaal begint wanneer een groep criminelen de dochter van een machtige onderwereldfiguur ontvoert. Hun plan lijkt waterdicht: houd de 12-jarige ballerina 's nachts in de gaten, wacht op het losgeld van $50 miljoen en verdwijn onopgemerkt in de nacht.

Maar wat begint als een typische kidknapping, verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer de ontvoerders één voor één beginnen te verdwijnen in een afgelegen landhuis. Al snel realiseren ze zich dat ze opgesloten zitten met een abnormaal en gevaarlijk meisje...

Benieuwd hoe dat afloopt? Je ziet het vanaf 17 april in de bioscoop. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis duoticket.

Ontdek meer