Maak kans op duotickets voor FACTS Fall 2022!

Lola Obasuyi Van Acker-10 oktober 2022 om 15:30

Het is bijna zover: 22 en 23 oktober vormt Flanders Expo Gent hét decor van FACTS. Twee dagen lang komen er verschillende legendarische acteurs en wereldberoemde artiesten langs voor wervelende shows en verrassende activiteiten. Ben jij een groot fan van films, series, videogames, gezelschapsspelletjes, cosplay, superhelden of andere popcultuurfenomenen? Dan moet jij hierbij zijn. En dat kan, want TAGMAG en FACTS geven 25 duotickets weg!

Vul het onderstaande formulier in en wie weet krijg jij binnenkort een cadeautje in je mailbox. Succes!

Karen Damen kondigt extra data voor 'One Woman Show' aan!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:19

De Vlaamse showbizzsensatie Karen Damen maakte begin deze week bekend dat ze dit najaar met haar eigen ‘One Woman Show’ op de planken zal staan. En die show werd in amper 6u volledig uitverkocht! Nu werd er een extra show toegevoegd!

Wie dus graag de première van Karens ‘One Woman Show’ op 13 december wou meemaken, heeft brute pech. De tickets vlogen immers de deur uit! Maar no worries, want Karen Damen heeft nu een extra dag toegevoegd! Ook op 14 februari 2024 zal Karen met haar show het podium van Arenberg in Antwerpen volledig inpakken.

De nieuwe theatershow van Karen wordt een komische show, maar er zal uiteraard ook muziek zijn, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

TAGMAG & Poliakov hosten een exclusieve preparty bij jou op kot!

Nezir Yikik-13 maart 2023 om 15:07

Ook altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Say no more, want Poliakov & TAGMAG hosten samen met Insider Clémentine Caron en Martijn Spaepen twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot. Zo zet jij je avondje uit met vrienden stijlvol in!

Er is meer, want naast de preparties geven we samen met Poliakov ook 20 geweldige ‘Ultimate Ears Boom 3'-speakers weg, om elke week je eigen preparty te knallen.

Beantwoord de onderstaande vraag en vergeet zeker niet om je Instagram of TikTok handle mee te sturen.

De winnaars van de preparties (donderdag 23/03 en donderdag 30/03) én de speakers worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht. Wacht niet te lang, want op 16/03 om stipt 17u loopt de wedstrijd af.

Ontdek meer