Zien: mysterieuze trailer van 'Wolf Pack' gedropt

Dieter Blarinckx-09 oktober 2022 om 18:52

De legendarische actrice Sarah Michelle Gellar is helemaal back met een gloednieuwe serie die de opvolger van 'Teen Wolf' zou moeten worden. 'Wolf Pack' ziet er althans een waardige vervanger uit!

De nieuwe serie van Paramount volgt de nasleep van een natuurbrand in Californië die een lang sluimerend, angstaanjagend bovennatuurlijk wezen doet ontwaken. Een tienerjongen en -meisje raken verstrikt in de saga en moeten samenwerken met een groep andere tieners om het geheim dat hen allen verbindt te ontrafelen.

De eerste trailer werd zonet gedropt, en we moeten eerlijken toegeven, héél veel 'Teen Wolf'-vibes!

De serie zal in de Verenigde Staten te streamen zijn via Paramount+. Voorlopig is nog niet geweten via welke streamingdienst wij in België mee kunnen kijken. Dus stay tuned!

Bekijk de trailer hieronder:

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Ontdek meer