Niet voor watjes: ‘The Midnight Club’ op Netflix

Dieter Blarinckx-09 oktober 2022 om 18:49

De gloednieuwe horrorsensatie van Netflix, ‘The Midnight Club’ is een gigantisch succes. De serie staat nog maar twee dagen online, maar is nu al een hit bij horrorfans!

De serie heeft nu alvast een belangrijk record gebroken! De organisatie van de Guinness World Records overhandigde de makers afgelopen weekend de trofee voor ‘meeste jumpscares in één aflevering’.

Wie al keek naar de gloednieuwe reeks, zal vast gemerkt hebben dat de eerste afleveringen propvol zitten met jumpscares. In de eerste aflevering staat de teller op 21!

De tien afleveringen van het eerste seizoen zijn nu te streamen via Netflix, als je durft tenminste…

Check hieronder nog eens de trailer:

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Ontdek meer