Drake’s nieuwste album nu te streamen!

Dieter Blarinckx-03 september 2021 om 12:09

Het was leuk wakker worden deze ochtend, want rapper Drake heeft eindelijk zijn allernieuwste plaat gedropt! ‘Certified Lover Boy’ is inmiddels het zesde album van de Canadese rapper, en de opvolger van ‘Scorpion’ uit 2018.

Zijn allernieuwste plaat telt maar lieft 21 vette songs, met coole collabs met o.a. Lil Baby, Jay-Z, Travis Scott, Young Thug, Future, 21 Savage, Ty Dolla $ign en Kid Cudi.

‘Certified Lover Boy’ is nu te streamen via jouw muziekstreamingservice!

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Liam Payne heeft goed nieuws over One Direction-reünie

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:50

Er wordt al jaren gespeculeerd over een One Direction-reünie. Het is inmiddels zes jaar geleden dat de boyband een pauze inlaste en hoewel veel fans na al die tijd de hoop zijn verloren, gaat de hereniging er volgens Liam Payne gewoon komen.

Zayn Malik was in maart 2015 de eerste die de groep verliet. Nog voor het einde van datzelfde jaar gaven de overige leden hun laatste optreden. Sindsdien zijn de heren allemaal hun eigen weg gegaan en hebben ze stuk voor stuk solomateriaal opgenomen. Niall Horan heeft al twee albums uitgebracht en Harry Styles won zelfs meerdere prijzen voor zijn muziek.

Vorig jaar vierde One Direction zijn 10-jarige jubileum. Fans dachten héél even dat de mannen speciaal voor dat moment samen zouden komen, maar dat gebeurde tot hun grote teleurstelling niet. De vraag luidt sindsdien dan ook: gaat de reünie er überhaupt nog komen? Wel als het aan Liam Payne ligt. “Ik heb er met Louis over gepraat en we zijn het er over eens dat het eerder vroeger dan later moet gebeuren”, aldus de zanger in een gesprek met The Mirror.

Oftewel: er is nog hoop. Fingers crossed!

Ontdek meer