Drake’s nieuwste album nu te streamen!

Dieter Blarinckx-03 september 2021 om 12:09

Het was leuk wakker worden deze ochtend, want rapper Drake heeft eindelijk zijn allernieuwste plaat gedropt! ‘Certified Lover Boy’ is inmiddels het zesde album van de Canadese rapper, en de opvolger van ‘Scorpion’ uit 2018.

Zijn allernieuwste plaat telt maar lieft 21 vette songs, met coole collabs met o.a. Lil Baby, Jay-Z, Travis Scott, Young Thug, Future, 21 Savage, Ty Dolla $ign en Kid Cudi.

‘Certified Lover Boy’ is nu te streamen via jouw muziekstreamingservice!

Jan Kooijman lanceert eerste single ‘Neem Me Mee’

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:06

Wie gisteren naar ‘Dancing With The Stars’ keek, kreeg als eerste een muzikale primeur: jurylid en danser Jan Kooijman bracht er live immers zijn eerste eigen single. Ook op dat moment werd de officiële videoclip gedropt op YouTube.

'Neem Me Mee' is de eerste track van 'Schemering’, de volledige eerste EP van de 40-jarige danser, die later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk en beluister ‘m hieronder:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer