Kinderverzorgster maakt stoute kinderen bang met Halloweenmasker

Sofie Verbeeck-09 oktober 2022 om 09:45- Foto:

Photo by @christoq

In Amerika heeft een kinderverzorgster peuters die stout waren de stuipen op het lijf gejaagd. In een video die viraal gaat op sociale media is te zien hoe ze de huilende kinderen bang maakt met een Halloweenmasker.

CeeCee, de vrouw die werkt in een kinderdagverblijf in Mississippi, is ontslagen nadat een filmpje op het internet massaal werd gedeeld waarin te zien is hoe ze stoute kinderen bang maakt met een Halloweenmasker.

De kinderen werden door haar bestempeld als "stout" omdat ze niet wilden opruimen. Daarop heeft de vrouw een Halloweenmasker opgezet en de kinderen bang gemaakt. In de video is te zien hoe de kinderen al huilend weglopen van de enge vrouw.

CeeCee had naar het schijnt haar plan besproken met de andere verzorgers van de crèche, maar de baas besloot meteen om haar te ontslaan. Ze bood wel haar verontschuldigingen aan in een video waarin ze ook uitlegt dat het niet haar bedoeling was en dat ze de kinderen graag ziet.

Deze bizarre Titanic-theorie gaat viraal op sociale media

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 17:08

Het blijft een van de meest spraakmakende rampen uit onze geschiedenis: het zinken van de Titanic in april 1912. En nu gaat er online een theorie de ronde die beweert dat het helemaal niet de Titanic is die gezonken is…

Het Amerikaanse kanaal Zack D. Films plaatste een video waarin een bizarre theorie over de Titanic uit de doeken wordt gedaan. Hij beweert namelijk dat het niet de échte Titanic is die zonk in april 1912. Het scheepswrak dat nu rust op de bodem van de zee zou dan ook niet van de Titanic zijn, maar van de Olympic (het zusterschip van de Titanic).

Concreet beweert de theorie dat de rederij van zowel Titanic als Olympic de twee schepen bewust verwisselde nadat de Olympic beschadigd werd. Zo zou de ramp van de Titanic bewust in scène gezet zijn zodat White Star Line (de rederij van beide schepen) geld kon terugtrekken van de verzekeringen. De échte Titanic voer dan eigenlijk verder onder de naam Olympic, terwijl de échte Olympic nu zou rusten op de bodem van de Atlantische Oceaan.

Check zijn theorie in de video hieronder:

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Ontdek meer