Tweede seizoen 'The Gilded Age' binnenkort te streamen

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 17:58

Goed nieuws voor de fans van de succesvolle HBO-serie 'The Gilded Age', want de zender heeft zopas aangekondigd dat het nieuwe seizoen binnenkort te streamen zal zijn!

Het eerste seizoen, dat bij ons te zien is via Streamz, was een schot in de roos. Al snel werd dan ook aangekondigd dat er een tweede seizoen zou komen.

In 'The Gilded Age' maakt de jonge telg van een conservatieve familie er haar missie van om te infiltreren binnen een rijke clan die wordt geleid door de spoorwegmagnaat George Russell, zijn zoon Larry en zijn ambitieuze vrouw Bertha. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot...

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten. Maar als we de roddels mogen geloven zouden de nieuwe afleveringen deze winter gedropt worden.

Check de aankondiging van HBO hieronder:

Deze pareltjes verschijnen in september op Disney+

Karen Luiken-31 augustus 2024 om 09:26- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in september zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Criminal Minds: Evolution - vanaf 4 september

'Criminal Minds: Evolution' en de BAU zijn terug met een gloednieuw seizoen. Het eliteteam van criminele profilers van de FBI werkt aan het ontrafelen van de geheimen achter "Gold Star". Ze worden gedwongen om samen te werken met hun pas opgesloten aartsvijand, Elias Voit, om een meedogenloze moordenaar in het hart van het mysterie te profileren. Samenzweringen wervelen binnen het Bureau en onthullen lang begraven geheimen.

The Secret Lives of Mormon Wives - vanaf 6 september

De scandaleuze wereld van een groep Mormoonse momfluencers implodeert wanneer ze verstrikt raken in een seksschandaal dat de internationale krantenkoppen haalt. En nu is hun zusterschap helemaal door elkaar geschud. Geloof, vriendschap en reputaties komen op het spel komen te staan.

In Vogue: The 90s - vanaf 13 september

In de jaren 90 stapte haute couture van de catwalk af en de mainstreamcultuur in. Deze iconische serie, waarin naast Vogue's Anna Wintour en Edward Enninful grote namen uit de mode-, film- en muziekwereld aan bod komen, belicht het verhaal van de beroemdste momenten uit de mode- en popcultuur in de jaren 90.

Agatha All Along - vanaf 19 september

De beruchte Agatha Harkness voelt zich machteloos nadat een verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die - als ze worden overleefd - heksen beloont met wat ze nodig hebben. Samen vormen Agatha en de mysterieuze Teen een wanhopige heksenkring en gaan ze op weg op The Road.

En verder...

  • Bob’s Burgers, seizoen 14 – 4 september
  • Hit-Monkey, seizoen 2 – 9 september
  • Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy – 13 september
  • How To Die Alone, seizoen 1 – 13 september
  • The Great North, seizoen 4 – 25 september
  • Ayla & The Mirrors – 27 september
  • She Taught Love -27 september

Dit zijn de finalisten van Belgium's Next Top Model

Chelsy Vanlerberghe-30 augustus 2024 om 13:59

Het is bijna zover! De spannende finale van Belgium's Next Top Model 2024 komt eraan en de vier finalisten zijn bekend: Aissata, Ivar, Bréseïs en Oran. Deze modellen nemen het op tegen elkaar voor de felbegeerde titel en twee hoofdprijzen: een modellencontract bij Noah mgmt en een plek op de cover van L'Officiel. Wie doorgaat in de finale kan jij vanaf nu meebeslissen.

Naast de jury zal de kijker mee kunnen stemmen op hun drie favorieten en zo bepalen wie verder gaat in de finale. Stemmen kan wanneer de voorlaatste aflevering op Streamz verschijnt, vanaf vrijdag 30 augustus 2024 tot zaterdag 31 augustus 2024 om 23:59, op www.bntm.be.

Wie van deze vier finalisten is jouw favoriet?

Aissata

Aissata maakte haar intrede in het programma als een wildcard van de jury, wat haar meteen vrijstelde van de eerste evaluatie. Ze beschouwt zelf haar loopje als een van haar sterke punten. Volgens Inge Onsea heeft ze nooit een slechte foto. Samen met Oran won ze de duo-shoot en maakte ze indruk op Lize en Aster tijdens de casting bij Melange. Dit najaar is ze dan ook een van de modellen voor de nieuwe Melange-campagne. Tijdens de lingerieshoot behaalde ze de beste foto van de week en kreeg ze lof voor haar houding en uitstraling. Aster Nzeyimana noemde haar zelfs het grootste talent dat hij tijdens de reeks had ontmoet. Zal ze ook in de finale de jury en de kijker kunnen overtuigen?

Ivar

Ivar maakte meteen indruk in de eerste aflevering van Belgium’s Next Top Model met een sterke foto. Hij danst al sinds zijn derde, een passie waarin hij vrijheid vindt. De jury roemt zijn sierlijke en verfijnde bewegingen, die tijdens de shoots goed naar voren komen. De videoshoot met choreografie van Joffrey Anane in Spanje voelde dan ook heel natuurlijk aan voor hem. Ivar maakte de beste indruk tijdens de casting challenge bij Julius Poole en Tom Van Dorpe, en won die week de challenge. Astrid Coppens was fan van zijn uitstraling en loopje tijdens de ZEB-challenge, die hij samen met Marie en Bréseïs op zijn naam schreef. Maar de vraag blijft: zal dit hem de titel van Belgium’s Next Top Model opleveren?

Bréseïs

Met haar enthousiaste en sociale persoonlijkheid begon Bréseïs vol gedrevenheid aan het avontuur van Belgium’s Next Top Model. Tijdens de ‘Did You See Me’ challenge kwamen haar sociale vaardigheden goed van pas; ze benaderde zonder moeite voorbijgangers op straat, wat haar samen met Aissata de winst opleverde. Ze liet zich niet door angst beheersen tijdens de shoot met insecten, wat haar de beste foto van de week opleverde. Tom Van Dorpe noemde haar een kameleon, iemand die moeiteloos nieuwe persoonlijkheden kan aannemen. Tijdens de uitdagende catwalkchallenge op de steile trappen in Tossa de Mar in Spanje behaalde Bréseïs de hoogste score. Zal ze dit kunnen verzilveren in een overwinning tijdens de finale?

Oran

Oran won samen met Aissata de duo-shoot. Inge Onsea noemde het een prachtige dans tussen de twee modellen. Samen wonnen ze ook de casting challenge bij Lize en Aster voor modelabel Melange. Dit najaar schittert hij dan ook als een van de modellen in de nieuwe Melange-campagne. Tom Eerebout noemt zijn foto tijdens de denimshoot pure fashion, met een krachtig gezicht en sterke pose en Tom Van Dorpe is helemaal fan van zijn zijprofiel; volgens hem kan Oran kleding moeiteloos verkopen. Zal zijn unieke stijl hem naar de top brengen?

Op vrijdag 6 september 2024 zal de finale aflevering vanaf 20:00 exclusief te zien zijn op Streamz.

Ontdek meer