'Daens, de Musical' nu ook verkrijgbaar op DVD

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 17:44

Goed nieuws voor de mensen die de spektakelmusical 'Daens, de Musical' gemist hebben in de theaterzalen. Studio 100 heeft namelijk aangekondigd dat de geliefde musical nu ook verkrijgbaar is op DVD!

De musical rond priester Daens was een énorm succes, en dat heeft Studio 100 ook door. Zij hebben nu immers (waarschijnlijk op vraag van veel fans) een DVD-versie van de musical op de markt gebracht!

De titelrol wordt grandioos vertolkt door Peter Van de Velde. Zijn broer Pieter Daens wordt gespeeld door Jan Schepens. Daarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter. Manou Kersting zal de rol van de meedogenloze fabrieksopzichter Schmitt op zich nemen en Peter Thyssen zorgt voor de komische noot in de rol van Ponnet.

Voor de DVD van de musical betaal je zo'n 14,99 euro.

Hier kan je 'm alvast vinden.

Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:31

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Good Mothers - 5 april

'The Good Mothers' is gebaseerd op een waar verhaal en vertelt het leven van drie vrouwen die het aandurfden om de 'Ndrangheta-maffia te trotseren: Lea Garofalo's dochter Denise, Maria Concetta Cacciola en Giuseppina Pesce. Ze worden bijgestaan door openbaar aanklager Anna Colace, die vanaf haar aankomst in Calabrië een intuïtie had: om de 'Ndrangheta-clans te verslaan, moet ze zich op de vrouwen concentreren. Een riskante strategie, want de 'Ndrangheta is berucht en wordt gevreesd om zijn ijzeren hand en geslepen macht. "The Good Mothers" volgt Denise, Giuseppina en Maria Concetta in hun poging om zich te bevrijden van de criminele macht en samen te werken met de autoriteiten.

The Beautiful Things - 7 april

'The Beautiful Things' is gebaseerd op de bestseller van Cheryl Strayed en gaat over een vrouw wiens huwelijk op de klippen loopt. Haar dochter praat nauwelijks nog met haar en haar schrijfcarrière is op sterven na dood. Dus wanneer een vriend voorstelt om een adviescolumn over te nemen, vindt Clare dat ze daar helemaal niet geschikt voor is... terwijl ze er misschien wel het meest geschikt voor is.

The English - 12 april

'The English', een pakkende western, neemt de thema's identiteit en wraak als uitgangspunt om een bijzondere en meeslepende parabel te vertellen over etniciteit, macht en liefde. Een aristocratische Engelse vrouw, Lady Cornelia Locke en een Pawnee ex-cavalerieverkenner, Eli Whipp, komen samen in het midden-Amerika van 1890 om een gewelddadig landschap te doorkruisen dat op dromen en bloed gegrondvest is.

Will Trent - 19 april

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

How I Met Your Father, seizoen 2 - 19 april

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. Het verhaal brengt ons terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Peter Pan & Wendy - 28 april

In 'Peter Pan & Wendy', geregisseerd door David Lowery, ontmoet Wendy van Dalen, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar de magische wereld van Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

Deze films en series verschijnen in april op Netflix

Karen Luiken-24 maart 2023 om 07:25

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading films, series en documentaires op Netflix. In april kunnen we weer flink wat titels verwachten. Dit zijn alle highlights op een rijtje.

Netflix series

 • Beef – 6 april
 • Thicker Than Water – 7 april
 • Rough Diamonds – 21 april
 • Workin’ Moms, seizoen 7 – 26 april
 • Firefly Lane, seizoen 2 (deel 2) – 27 april
 • Sweet Tooth, seizoen 2 – 27 april

Netflix films

 • Chupa - 7 april
 • Qyeens on the Run – 14 april
 • Fijn Weekend – 14 april

Netflix comedy specials

 • My Name is Mo Nique – 4 april
 • Leanne Morgan: I’m Every Woman – 11 april
 • Celeste Barber: Fine, thanks – 12 april

Netflix documentaires

 • Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now – 5 april
 • American Manhunt: The Boston Marathon Bombing – 12 april
 • How To Get Rich – 18 april

Netflix kids & family

 • CoComelon, seizoen 8 – 10 april
 • The Boss Baby: Back in the Crib, seizoen 2 – 13 april
 • Sharkdog, seizoen 3 – 27 april

Ontdek meer