'Daens, de Musical' nu ook verkrijgbaar op DVD

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 17:44

Goed nieuws voor de mensen die de spektakelmusical 'Daens, de Musical' gemist hebben in de theaterzalen. Studio 100 heeft namelijk aangekondigd dat de geliefde musical nu ook verkrijgbaar is op DVD!

De musical rond priester Daens was een énorm succes, en dat heeft Studio 100 ook door. Zij hebben nu immers (waarschijnlijk op vraag van veel fans) een DVD-versie van de musical op de markt gebracht!

De titelrol wordt grandioos vertolkt door Peter Van de Velde. Zijn broer Pieter Daens wordt gespeeld door Jan Schepens. Daarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter. Manou Kersting zal de rol van de meedogenloze fabrieksopzichter Schmitt op zich nemen en Peter Thyssen zorgt voor de komische noot in de rol van Ponnet.

Voor de DVD van de musical betaal je zo'n 14,99 euro.

Hier kan je 'm alvast vinden.

Selena Gomez deelt dat ze geen kinderen kan krijgen

Chelsy Vanlerberghe-09 september 2024 om 15:16

Selena Gomez, altijd open over haar gezondheidsproblemen zoals lupus, heeft nu iets persoonlijks gedeeld: ze kan geen eigen kinderen dragen.

“Ik heb dit nog nooit gezegd", vertelt ze openhartig in een interview met Vanity Fair, “maar ik kan helaas geen kinderen dragen. Ik heb veel medische problemen die mijn leven en dat van de baby in gevaar zouden brengen. Daar moest ik wel even om rouwen.”

Toch hoopt de zangeres ooit mama te worden. Ze wil nog steeds kinderen en is dankbaar voor de alternatieven die er zijn, zoals surrogaatmoederschap en adoptie.

“Het is niet hoe ik me het had ingebeeld", vertelt de ‘Only Murders in the Building’-ster. "Ik ben benieuwd hoe de reis er zal uitzien. Uiteindelijk maakt het niet uit, het zal mijn kind zijn.”

Selena dacht al aan kinderen voor ze haar vriend, muziekproducent Benny Blanco, ontmoette. “Ik was vijf jaar single, op wat dates na, en dacht: ‘Wat is nu echt belangrijk? Familie.’”

Over hun relatie zegt de ‘Same Old Love’-zangeres: “Ik ben nog nooit zo geliefd geweest. Hij is echt een licht in m’n leven. Mijn beste vriend. Ik vertel hem alles.” Maar ze voelen geen druk om snel te trouwen. Als ze ooit trouwen, is één ding zeker: "Ik verander mijn naam niet. Ik ben Selena Gomez. Punt."

'Clueless' krijgt eigen musical in Londen

Chelsy Vanlerberghe-09 september 2024 om 15:04

As if! Het is officieel: 'Clueless The Musical' komt eraan. De iconische 90s-film krijgt een makeover als muzikale comedy, met originele songs, en gaat in 2025 in de West End in Londen van start.

De show is gebaseerd op Jane Austen's 'Emma 'en de filmversie uit 1995 met Alicia Silverstone. Je volgt Cher Horowitz, de populaire leerling die zich graag in het leven van anderen moeit. Bekend voor de flashy outfits en oneliners als "You're a virgin who can't drive", heeft de film een vaste plek in de 90s chick-flick hall of fame.

'Clueless the Musical' speelt in het Trafalgar Theatre van 15 februari tot 14 juni 2025. De cast is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer