Plopsaland lanceert de Halloween Scare Nights!

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 17:37- Foto:

Plopsaland De Panne

Halloween staat weer voor de deur en dat wil zeggen dat veel pretparken ook weer met hun populaire en gekende horroravonden komen. En zo ook Plopsaland De Panne, want zij introduceren nu de Halloween Scare Nights!

"Wanneer de duisternis valt, regeert Dracula over Plopsaland De Panne. Met maar één doel: je de stuipen op het lijf jagen in de (gratis) spookhuizen en scare zones 🩸😨", luidt het in de caption bij de video op YouTube.

De Halloween Scare Nights zullen plaatsvinden op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober in Plopsaland De Panne. Maar let op: dit is geen event voor angsthazen!

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Plopsa.

Check hieronder de video:

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Succes: extra '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 19:12

Vorige week maakte de cast van de immens populaire jeugdreeks '#LikeMe' bekend dat ze terug naar het Antwerpse Sportpaleis zouden trekken. De tickets voor de eerste concerten op 8 april vlogen de deur uit, dus kondigen ze nu een extra concert aan op 9 april!

Caro, Camille, Emma, Vince en co staan dus zowel op 8 als 9 april op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen.

“OMG!! Wij waren blijkbaar niet de enigen die zin hadden in een feestje! Onze eerste concerten op 8 april zijn bijna uitverkocht en daarom hebben we besloten om ook op 9 april een nieuwe show open te zetten…”, klinkt het in de caption bij de post.

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer